Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Στο ίδιο κελί οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο ίδιο κελί οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Προσωρινή αλλαγή σχεδίων σε ό,τι αφορά τις συνθήκες κράτησης των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ενώ αρχικά ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός είχε προγραμματιστεί να παραμείνουν σε διαφορετικούς χώρους και χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia τελικά… μοιράζονται προς το παρόν το ίδιο κελί!

Πρόκειται ουσιαστικά για τον λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος.

Έτσι, για την ώρα, οι δύο φερόμενοι ως δράστες παραμένουν μαζί, στον ίδιο χώρο, κάτω από εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας και, φυσικά, σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους στο Φελλί Γρεβενών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τουλάχιστον τρεις μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων που μίλησαν στο Kozanimedia, οι μεταξύ τους σχέσεις εμφανίζονται να είναι αρκετά καλές, χωρίς καμία προστριβή για τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Ρόδο, κάτι που έχει προκαλέσει (όπως είναι λογικό) πολλές απορίες και ερωτηματικά στο προσωπικό των φυλακών υψίστης ασφαλείας των Γρεβενών.

Μητέρα 21χρονου: Ο γιος μου έχει πρόβλημα με ναρκωτικά

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη είναι η εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Στο πλαίσιο των ερευνών την Παρασκευή κατέθεσε η μητέρα του 21χρονου Έλληνα που έχει προφυλακιστεί μαζί με τον 19χρονο ως κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» η μητέρα του 21χρονου στην κατάθεσή της, είπε, ότι γιος της παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου και μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα του 21χρονου υποστήριξε ότι ο γιος της υπήρξε εξαρτημένος από ουσίες και μάλιστα από μικρή ηλικία και ότι κατέβαλλε προσπάθεια απεξάρτησης, ενώ φέρεται μάλιστα λόγω των προβλημάτων του αυτών να μην ολοκλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία.

Η μητέρα του 21χρονου αναφέρθηκε στην οικογενειακή τους κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι την 28η Νοεμβρίου η ίδια απουσίαζε από τη Ρόδο καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα. Αναφέρθηκε ακόμη στον χαρακτήρα και στα προβλήματα του γιου της, ενώ επεσήμανε ότι ο σύζυγός της, που ομοίως έχει κληθεί για κατάθεση, απουσιάζει στα Γρεβενά.

Πηγή: kozanimedia.gr, Δημοκρατική

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ