Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Στο εδώλιο οι δράστες που «έσπρωξαν» 15χρονο στον βιασμό 10χρονης στην Κω

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο εδώλιο οι δράστες που «έσπρωξαν» 15χρονο στον βιασμό 10χρονης στην Κω

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω θα καθίσουν σήμερα ένας 21χρονος και μια 38χρονη, Ρομά, που φέρονται να παρείχαν συνδρομή στην πράξη της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 12 ετών που τέλεσε ένας 15χρονος.

Ο 15χρονος έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων, ενώ είναι ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της επιμέλειάς του από επιμελητή κοινωνικής αρωγής, μετά την απολογία του.

Αφορμή για την αποκάλυψη της υπόθεσης, στάθηκε η καταγγελία της μητέρας της 10χρονης, η οποία ζήτησε την βοήθεια της αστυνομίας καταγγέλλοντας ότι η κόρη της έχει βιαστεί και κρατείται σε έναν καταυλισμό.

Ένα απόγευμα των Χριστουγέννων του 2015, η αστυνομία ειδοποιήθηκε αρχικά για επεισόδια μεταξύ αθιγγάνων στον καταυλισμό του Κορακόνερου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ενημερώθηκαν από την 41χρονη μητέρα της 10χρονης ότι η κόρη της βιάστηκε και κρατείται παράνομα σε παράπηγμα στον καταυλισμό. Η μητέρα οδήγησε τους αστυνομικούς στο παράπηγμα και παρέλαβε από τους δύο ενήλικους κατηγορούμενους την κόρη της. Η μητέρα υποστήριξε ότι η κόρη της είχε βιαστεί από τον 15χρονο με την συνδρομή των δύο ενηλίκων, οι οποίοι την ακινητοποίησαν εντός του παραπήγματος.

Απολογούμενοι ενώπιον της ανακρίτριας της υπόθεσης, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι ο 15χρονος ήθελε να παντρευτεί την 10χρονη και ότι ήλθε σε επαφή μαζί της, με τη συναίνεσή της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ