Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Εξάρχεια για την αποφυλάκιση Κορκονέα (ΦΩΤΟ)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Εξάρχεια για την αποφυλάκιση Κορκονέα (ΦΩΤΟ)

Περιορισμένης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ στα Εξάρχεια.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της πορείας διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα, περίπου 20 άτομα κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ όπου πέταξαν βόμβες μολότοφ.

Στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν και σε δύο προσαγωγές.

Βίντεο μολότοφ στα Εξάρχεια
molotov_pasok_exarcheia2
molotov_pasok_exarcheia
molotov_pasok_exarcheia3

Η πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στα Εξάρχεια, μία μέρα μετά την αποφυλάκιση του δολοφόνου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδα Κορκονέα ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Τετάρτης.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους για την απόφαση του δικαστηρίου να αναγνωρίσει ελαφρυντικό στον Επαμεινώνδα Κορκονέα «σπάζοντας» τα ισόβια και οδηγώντας στην αποφυλάκισή του.

Βίντεο από πορεία για Γρηγορόπουλο

«Κανένα ελαφρυντικό σε κράτος-αστυνομία-δικαστές-δολοφόνους» έγραφε ένα πανό. «Ισόβια στους δολοφόνους του Αλέξη» ανέφερε ένα δεύτερο.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα, όπου βρισκόταν ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος όταν δέχθηκε τη σφαίρα από το όπλο του Επαμεινώνδα Κορκονέα. Οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν μέσω της Διδότου στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, με τις αστυνομικές δυνάμεις να εμποδίζουν την πρόσβαση στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

poreia_grig1
poreia_grig2
poreia_grig3
poreia_grig4

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ