Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Έχει εκδοθεί και δεύτερο ένταλμα σύλληψης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Έχει εκδοθεί και δεύτερο ένταλμα σύλληψης

Ύστερα από ένταλμα του εφέτη ειδικού ανακριτή Ευτ. Νικολόπουλου, που χειρίζεται την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Στη σύλληψη του ποινικολόγου και δικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αλ. Λυκουρέζος συνελήφθη ύστερα από ένταλμα του εφέτη ειδικού ανακριτή Ευτ. Νικολοπουλου, που χειρίζεται την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Να σημειωθεί ότι  ο γνωστός ποινικολόγος ήταν συνήγορος του 65χρονου προσωρινά κρατούμενου δικηγόρου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό μεταξύ άλλων την εκβίαση για την απόσπαση χρημάτων του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου. Ο τελευταίος έχει καταθέσει στο παρελθόν ότι για συνάντηση μεταξύ του ποινικολόγου Μιχ. Ζαφειρόπουλου και δύο συναδέλφων του, (ένας ηπταν ο Αλ. Λυκουρέζος) οι οποίοι εκπροσωπούσαν τον προφυλακισμένο δικηγόρο στο δικαστήριο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του.

Όπως ανέφερε ο Αρ. Φλώρος, τότε οι δύο δικηγόροι ζήτησαν από τον Μιχ. Ζαφειρόπουλο να του μεταφέρει οτι ζητούν  2 εκατομμύρια ευρώ για να μην παραστεί πολιτική αγωγή ο προφυλακισμένος σήμερα συνάδελφός τους και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί της επίμαχης επίθεσης, που πλέον εμπλέκονται και στη «μαφία των φυλακών».

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και σε βάρος του δεύτερου δικηγόρου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση .

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ