Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Συναυλία δικηγόρων για την Αλεξία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συναυλία δικηγόρων για την Αλεξία

Συναυλία αλληλεγγύης για τη μικρή Αλεξία Σαμαρτζή που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα το περασμένο Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας, πραγματοποιεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Θηβών.

Η Συναυλία θα δοθεί από τη Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Δικηγόρου – Μουσικού κ. Δημήτρη Καρούζου, στις 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6.00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, αίθουσα « Αλέξανδρος Κοφίνης».

Τα έσοδα της Συναυλίας θα διατεθούν όλα στην οικογένεια της μικρής Αλεξίας Σαμαρτζή. Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα του Πάσχα η 8χρονη Αλεξία έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές. Ξαφνικά έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος. Είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα. Ο δράστης βρισκόταν στο απέναντι χωριό και πάνω στο γλέντι πυροβόλησε στον αέρα. Το κοριτσάκι που είναι καθηλωμένο στο Παίδων σχεδόν έξι μήνες και έτσι η οικογένεια της συγκέντρωνε χρήματα προκειμένου να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον υπουργό Βασίλη Κικίλια θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης της υγείας της στην Ελλάδα. Το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι θα καλύψει πλήρως την αποθεραπεία του παιδιού σε κέντρο αποκατάστασης στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ