Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη πρώην γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνελήφθη πρώην γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Ο Πατσαζόγλου συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (4/4) και φέρεται να παρέμεινε στη ΓΑΔΑ ως και τη Δευτέρα (8/4), καθώς ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο γνωστός σε όλους «Πάτσα» εμφανίζεται να πωλούσε «μαϊμού» προϊόντα σε καταστήματα συμφερόντων του στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και στη Χαλκίδα.

Παράλληλα, φέρεται να προμήθευε ακόμη και μεγάλα εμπορικά καταστήματα σε όλη την Αθήνα, όπως για παράδειγμα στο Κολωνάκι και στον Πειραιά. Η εισαγωγή τούς μάλιστα γινόταν από την Τουρκία.

Σημειώνεται πως τα καταστήματά του, δύο στην Αγία Βαρβάρα (στο όνομα της αδελφής και της μητέρας του), καθώς και αυτό που έχει ο ίδιος στην Χαλκίδα, δεν έχουν ανοίξει καθόλου από την ημέρα της σύλληψής του.

Την υπεράσπισή του μάλιστα ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του πρώην δημάρχου, βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρου Μίχου, με τον οποίο μάλιστα είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (ο Χρ. Πατσατζόγλου) στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 (έχει το επίσημο χρίσμα του ΚΙΝΑΛ).

Πηγή: dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ