Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Συνεχίζονται οι έρευνες στον Πηνειό για τη σύζυγο παλαίμαχου ποδοσφαιριστή! Το τελευταίο τηλεφώνημα σε φίλη της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνεχίζονται οι έρευνες στον Πηνειό για τη σύζυγο παλαίμαχου ποδοσφαιριστή! Το τελευταίο τηλεφώνημα σε φίλη της

Φως στο σκοτάδι που σκεπάζει τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Βάσως Σιλεβίστα-Κουκουνασούλη, της συζύγου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Κυριακή στη Λάρισα όπου είχε πάει για να επισκεφθεί συγγενικά της πρόσωπα, προσπαθούν να ρίξουν οι Αρχές.

Για τον εντοπισμό της κλιμάκιο της 8ης ΕΜΑΚ «χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή κοντά στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ), ενώ δυνάμεις επιχειρούν και με βάρκα στον Πηνειό.

Το νέο στοιχείο που, ωστόσο, δεν φαίνεται να ξεδιαλύνει το μυστήριο είναι ένα τηλεφώνημα που έκανε σε μία φίλη της στη Λαμία, στις 18.45 της Κυριακής. Σύμφωνα με τη φίλη της, δεν είπαν κάτι περίεργο το οποίο θα την ανησυχούσε, αλλά φαινόταν ότι η Βάσω της μιλούσε ενώ ταυτόχρονα περπατούσε. Μετά το τηλέφωνο έκλεισε.

Δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Η άτυχη 59χρονη μητέρα δύο παιδιών, που ζει στη Λαμία με τον σύζυγό της, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμίας Tάκη Σιλεβίστα και τα δύο παιδιά της, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τη μέρα που πήγε στο πατρικό της σπίτι στον Άγιο Χαράλαμπο για να δει τη μητέρα της και να κανονίσει κάποιες λεπτομέρειες για να μπει η ηλικιωμένη σε οίκο ευγηρίας. Το μεσημέρι εκείνης της μέρας έφαγε μαζί της, με τον αδερφό της και με άλλους συγγενείς. Μετά, ο αδερφός της Ηρακλής Κουκουνασούλης την πήγε με το αυτοκίνητό του στο πατρικό τους σπίτι να ξεκουραστεί.

Ο αδερφός της, που της τηλεφώνησε γύρω στις 19.45 γιατί είχαν κανονίσει να ξαναβρεθούν για να περάσουν μαζί το βράδυ της Κυριακής, δεν μπόρεσε να τη βρει. Έντρομος ειδοποίησε τον γαμπρό και τα ανίψια του και όλοι καλούσαν σε νοσοκομεία μήπως είχε πάθει κάτι, ενώ ενημέρωσαν σχετικά την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας

Η οικογένεια, επίσης, ενημέρωσε για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 59χρονης μέσω social media και από τη δημοσιοποίηση του θέματος υπήρξε η πληροφορία ότι μία γυναίκα που έμοιαζε της Βάσως εθεάθη κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, στη Λάρισα. Η Αστυνομία μελέτησε το υλικό κάμερας ασφαλείας από κατάστημα της περιοχής, το οποίο έδειξε ότι πράγματι μια γυναίκα βρισκόταν στο σημείο ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς. Δεν μπόρεσαν, όμως, να δουν καθαρά το πρόσωπο για να πουν με βεβαιότητα ότι ήταν η Βάσω Σιλεβίστα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ