Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Της έριξε βενζίνη στο πρόσωπο! Η ιστορία που απασχόλησε τις δικαστικές αίθουσες του Βόλου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Της έριξε βενζίνη στο πρόσωπο! Η ιστορία που απασχόλησε τις δικαστικές αίθουσες του Βόλου.

Χωρίς κανένα λόγο, ένας 36χρόνος Βολιώτης έριξε βενζίνη στο πρόσωπο μιας 21χρονης κοπέλας. Το περιστατικό συνέβη το Καλοκαίρι του 2018. Πρόσφατα, εκδόθηκε η απόφαση του Εφετείου για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, το Αυτόφωρο είχε επιβάλει στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 40 μηνών, ωστόσο το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που εκδίκασε, σε δεύτερο βαθμό, την υπόθεση, του μείωσε την ποινή, σε φυλάκιση 18 μηνών. Το Δικαστήριο έκρινε τον 36χρονο ένοχο για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο 36χρόνος στην απολογία του ανέφερε πως τη βενζίνη την είχε στα χέρια του, για να την εισπνέει και πρόσθεσε πως δεν το έχει κάνει ξανά.

Ο 36χρονος ήταν γνωστός στους Βολιώτες, καθώς συνήθιζε να κυκλοφορεί, κρατώντας ένα μπουκάλι βενζίνη στο χέρι, την οποία μύριζε, ενώ κάποια στιγμή είχε απειλήσει να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τη μήνυση της παθούσας, ο δράστης, ενώ περπατούσε σε δρόμο στη Ν. Ιωνία, την πλησίασε και της έριξε βενζίνη στο πρόσωπο, χωρίς καν να τη γνωρίζει. «Έκαιγε το δέρμα μου και δεν μπορούσα να δω», είχε καταθέσει χαρακτηριστικά η 21χρονη, ενώ σε ερώτηση της δικαστή αν πήγε στο Νοσοκομείο, απάντησε αρνητικά και τόνισε ότι πλύθηκε και έβαλε σταγόνες στα μάτια, μετά από σύσταση του γιατρού της.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του, είχε δηλώσει ότι δεν ήταν καλά, καθώς είχε επιπτώσεις από τη βενζίνη που μύριζε, σε συνδυασμό με φάρμακα που παίρνει, ενώ τόνισε ότι είναι μόνος του, καθώς η μητέρα του πέθανε και κοιμάται σε ένα βαγόνι του ΟΣΕ. Μάλιστα δεν είχε δείξει να θυμάται τι είχε συμβεί. Όπως είπε, ενώ βρισκόταν στην οδό Δημητριάδος τον πλησίασαν αστυνομικοί και τον συνέλαβαν, διότι ενόχλησε κάποια κοπέλα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ