Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Του έκανε τα «γλυκά μάτια» και τον… ξάφρισε

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Του έκανε τα «γλυκά μάτια» και τον… ξάφρισε

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας ηλικιωμένος στην Ιαλυσό της Ρόδου στον οποίο έκανε τα… γλυκά μάτια μια 39χρονη, καθώς αποδείχθηκε ότι είχε στόχο τα χρήματα που είχε μόλις κάνει ανάληψη.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 66χρονος στις διωκτικές αρχές, μόλις είχε σηκώσει 300 ευρώ από ΑΤΜ, όταν ξαφνικά τον πλησίασε μια άγνωστη και άρχισε να τον χαϊδεύει και να του λέει πόσο ωραίος άνδρας είναι! Όμως, ξαφνικά, η γυναίκα έφυγε τρέχοντας και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας, ενώ έκπληκτος ο ηλικιωμένος διαπίστωσε ότι από την τσέπη του έλειπε το ποσό που μόλις είχε βγάλει από το ΑΤΜ!

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρόδου κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν την 39χρονη Ρομά, που κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να του πάρει τα χρήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης, όσο και έναν 38χρονο ομόφυλό της ο οποίος φέρεται να είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου. Για καλή τύχη του ηλικιωμένου, στην κατοχή της 39χρονης βρέθηκαν τα 300 ευρώ που του είχε αρπάξει και έτσι μπόρεσε να τα πάρει πίσω.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ