Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Καλαμάτα με τρεις γυναίκες νεκρές

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τραγωδία στην Καλαμάτα με τρεις γυναίκες νεκρές

Ανείπωτη τραγωδία στην Καλαμάτα. Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους το βράδυ του Σαββάτου μετά από ανάφλεξη μίας φιάλης υγραερίου στην κουζίνα φωτιά στην ταβέρνα «Διόνυσος».

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο. Αφού έσβησε τη φωτιά και απεγκλώβισε τα άτομα που βρίσκονταν στην αίθουσα της ταβέρνας μπαίνοντας στην κουζίνα εντόπισαν τρεις γυναίκες χωρίς τις αισθήσεις τους οι οποίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Δυστυχώς, εκεί διαπιστώθηκε ότι είχαν υποκύψει στα βαριά εγκαύματα που έφεραν.

Πρόκειται για δυο εργαζόμενες ηλικίας 53 και 46 ετών καθώς και για την σύζυγο του ιδιοκτήτη, 53 ετών. Στο Γενικό Νοσοκομείο στην Καλαμάτα διακομίσθηκε επίσης ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας με εγκαύματα και σε κατάσταση σοκ καθώς και μια ακόμα 27χρονη εργαζόμενη με ελαφρά τραύματα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διενεργεί έρευνα για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη και η φωτιά στην ταβέρνα βρίσκονταν περίπου 15 πελάτες, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν καθώς έπεσε η εξωτερική πόρτα. Χρειάστηκε η συμβολή περιοίκων για να απεγκλωβιστούν

Πηγή: tharrosnews.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ