Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Τσίπρας για Novartis: «Ουδείς έχει τα κότσια να κατονομάσει τον Ρασπούτιν»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τσίπρας για Novartis: «Ουδείς έχει τα κότσια να κατονομάσει τον Ρασπούτιν»

Για την αναφορά του Γιάννη Αγγελή και την υπόθεση Novartis τοποθετήθηκε στη συνέντευξή του στον ALPHA, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ερωτηθείς για την υπόθεση Novartis και δη για την ανακοίνωση Αγγελή, ειδικότερα για τον επονομαζόμενο ως Ρασπούτιν υπουργό, ο κ,. Τσίπρας δήλωσε ότι “μου κάνει εντύπωση ότι ουδείς έχει τα κότσια να πει ποιος είναι πίσω από το ψευδώνυμο. Εγώ ό,τι έχω να πω το κάνω ευθέως. Όποιοι μιλάνε με ψευδώνυμα, να κατονομάσουν ποιον εννοούν”.

“Η υπόθεση δεν τιμά ούτε το πολιτικό σύστημα, η υπόθεση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σκάνδαλα. Οι υπερτιμολογήσεις είναι διεθνές σκάνδαλο. Εμείς δεν είπαμε ότι θα πάμε μέχρι τέλους τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Κάναμε αυτό που απαιτούσε ο θεσμικός μας ρόλος”, είπε.

Αναφορικά με τη Δικαιοσύνη, εν γένει, είπε ότι “οφείλουμε να είμαστε απολύτως προσεκτικοί στο τι λέμε και τι κάνουμε. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι είχε ευνοϊκή μεταχείριση από τη Δικαιοσύνη. Φάγαμε τα μούτρα μας όταν πήγαμε να εφαρμόσουμε ένα νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ