Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 23χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στo Νοσοκομείο του Ρίου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 23χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στo Νοσοκομείο του Ρίου

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 23χρονος που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα αυτοπυροβολήθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομειο του Ρίου με το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε μετά τον εντοπισμό του σε άσχημη κατάσταση κοντά στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός συνελήφθη.

Το χρονικό

Ο νεαρός είχε φύγει από το σπίτι του σε άσχημη κατάσταση, ημίγυμνος και έγινε αντιληπτός από γείτονά του, ο οποίος τον ρώτησε τι συμβαίνει. Τότε εκείνος γύρισε και του είπε: «Άσε με, πάω να …φουντάρω»!

Ο γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας και εντόπισε το νεαρό χτυπημένο στα άκρα, αφού μόλις είχε πέσει από ένα βράχο στο σημείο.

Άμεσα μεταφέρθηκε από δυο αστυνομικούς στο νοσοκομείο του Ρίου. Την ώρα που οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του ένστολου που καθόταν δίπλα του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στους εργαζόμενους του νοσοκομείου, στο οποίο κατά πληροφορίες εργάζεται και μέλος της οικογένειας του νεαρού. Ο 23χρονος εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο μετά το βαρύτατο αυτοτραυματισμό του στο κεφάλι. Παρά τις προσπάθειες ο 23χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, λίγο πριν τις 09.00 το πρωί.

Πηγή: thebest.grdete.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ