Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Υπόθεση Τοπαλούδη: Στον συγκατηγορούμενό του τα «ρίχνει» και πάλι ο 21χρονος Ροδίτης – Το επεισόδιο με τον σωφρονιστικό υπάλληλο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Υπόθεση Τοπαλούδη: Στον συγκατηγορούμενό του τα «ρίχνει» και πάλι ο 21χρονος Ροδίτης – Το επεισόδιο με τον σωφρονιστικό υπάλληλο

Δεύτερο σπίτι του έχει κάνει το δικαστικό Μέγαρο των Γρεβενών ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορείται μαζί με έναν 19χρονο Αλβανό για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο 21χρονος κατηγορούμενος πέρασε για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα το κατώφλι της ανακρίτριας στα Γρεβενά, χωρίς αυτή τη φορά να ειρωνευτεί ή να κάνει αστειάκια, όπως στην προηγούμενη συνάντηση τους δυο ημέρες νωρίτερα. Κατά την έξοδό του για πρώτη φορά ο 21χρονος μίλησε στην κάμερα, είπε ότι είναι αθώος και το έγκλημα έγινε από τον πρώην φίλο του και σήμερα συγκατηγορούμενό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντησή του με την ανακρίτρια, ο 21χρονος Ροδίτης, ο οποίος είναι προφυλακισμένος στην ίδια φυλακή στα Γρεβενά όπου κρατείται και ο 19χρονος Αλβανός συγκατηγορούμενός του, κλήθηκε να γνωστοποιήσει τους κωδικούς του σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στις πλατφόρμες gmail.com και hotmail.com, αλλά και το login name και το password στον λογαριασμό που τηρεί στο Facebook. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκκρεμεί η ανταπόκριση του Facebook στο αίτημα της ανακρίτριας για την άρση του απορρήτου των λογαριασμών των δύο δραστών, αλλά και της φοιτήτριας.

Υπενθυμίζεται, ότι λίγες ημέρες νωρίτερα ο 21χρονος επιχείρησε να αστειευτεί με την υπόθεση ενώπιον της ανακρίτριας, φωνάζοντας «Επιτέλους ελεύθερος! Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;» είπε αστειευόμενος με την ανακρίτρια να του απαντά: «Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ!» και τον 21χρονο να συνεχίζει το αστείο του λέγοντας: «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι!».

Στο μεταξύ, μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στους δύο υπολογιστές της Ελένης όπου δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα, οι Αρχές ρίχνουν το βάρος τους στα κινητά τηλέφωνα δραστών και θύματος ενώ εκκρεμεί η απάντηση της εταιρείας facebook από τις ΗΠΑ στο αίτημα της ανακρίτριας για άρση των απορρήτων των προσωπικών λογαριασμών των δύο κατηγορουμένων και της Ελένης.

Άγριο επεισόδιο με τον 21χρονο στις φυλακές Γρεβενών 

Σε φραστική επίθεση σε βάρος σωφρονιστικού υπαλλήλου φέρεται ότι προέβη ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στις φυλακές Γρεβενών.

Νωρίτερα, ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού ξυλοκοπήθηκε από συγκρατούμενούς του! Ωστόσο ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός, και η μεταφορά του στο νοσοκομείο ήταν για προληπτικούς λόγους.

Όπως μετέδωσε το Star, ο 21χρονος επιδεικνύει προκλητική συμπεριφορά στις φυλακές απέναντι στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους,. Συγκεκριμένα φέρεται να επιτέθηκε φραστικά σε έναν αυτό αυτόν.

Ο 21χρονος αναμένεται να περάσει από πειθαρχικό για την φραστική επίθεση στον σωφρονιστικό υπάλληλο

Υπενθυμίζεται πως δηλώνει αθώος «δείχνοντας» ως μοναδικό ένοχο για την υπόθεση, τον 19χρονο φίλο του. Την Πέμπτη (29.03.2019) παρέδωσε στην ανακρίτρια τους κωδικούς του για 2 λογαριασμούς email αλλά και το facebook.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ