Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Χριστοδουλοπούλου στον ΑΝΤ1: δεν θα είμαι υποψήφια, για να διορθώσω το λάθος με την κόρη μου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χριστοδουλοπούλου στον ΑΝΤ1: δεν θα είμαι υποψήφια, για να διορθώσω το λάθος με την κόρη μου

Την απόφαση της, ως ένδειξη έμπρακτης μεταμέλειας για την μετάταξη της κόρης της από τα ΕΛΤΑ στην Βουλή, να μην είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές, ανακοίνωσε μέσω του ΑΝΤ1 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία την Πέμπτη παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε “γνωστούς και διασυνδέσεις”, προκειμένου να… βολέψει την θυγατέρα της στο Κοινοβούλιο.

«Θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα», είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως προσέθεσε, «δυστυχώς, δεν μπορώ να το διορθώσω με κάποιον τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, να μην είμαι υποψήφια στις εκλογές», σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της πίεσης και του σάλου που ξέσπασε για την μετάταξη της κόρης της στην Βουλή.

Το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από την θύελλα που ξέσπασε στο πολιτικό σκηνικό, αλλά και τις κοινωνικές αντιδράσεις, για το μπαράζ μετατάξεων στην Βουλή υπαλλήλων που είναι φίλα προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ, συνεργάτες υπουργών και βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος ή συγγενείς τους, ο Πρωθυπουργός – σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Βουλής – “ακύρωσε” όχι όλες, αλλά το β΄ κύμα των μετατάξεων, που αφορούσε περισσότερες από 30  περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή της κόρης της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Από την πλευρά της, η Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, δήλωσε ότι “δεν υπάρχει τίποτα το παράτυπο και το μεμπτό” από τις κινήσεις των κυβερνητικών στελεχών τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή: ant1news.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ