Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

«Χρυσάφι» από το Netflix (200 εκατ. €) στα πόδια των δημιουργών του Game of Thrones

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Χρυσάφι» από το Netflix (200 εκατ. €) στα πόδια των δημιουργών του Game of Thrones

Σε ένα από τις μεγαλύτερα deals στην ιστορία της διαδικτυακής τηλεόρασης, το Netflix προσέφερε «γη και ύδωρ» στα πόδια των Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις, προκειμένου να τους προσθέσει στο ρόστερ του.

Μια «τρανταχτή» μεταγραφή, η οποία θα κοστίσει στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming περί τα 200 εκατ. δολάρια!

Σε σχετικές δηλώσεις τους, που δημοσίευσε το THR, το δημιουργικό δίδυμο ανέφερε: «Είχαμε μια όμορφη διαδρομή στο HBO, εδώ και πάνω από μία δεκαετία, και είμαστε ευγνώμονες σε όλους εκείνους που πάντα μας κάνουν να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας.

Τους τελευταίους μήνες έχουμε περάσει πολλές ώρες μιλώντας με τη Σίντι Χόλαντ και τον Πίτερ Φρίντλαντερ, καθώς και με τον Τεντ Σαράντος και τον Σκοτ Στούμπερ. Θυμόμαστε τις ίδιες σκηνές από τις ίδιες ταινίες του ’80. Αγαπάμε τα ίδια βιβλία. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις ίδιες δυνατότητες αφήγησης. Το Netflix δημιούργησε κάτι εκπληκτικό και πρωτοφανές, και είμαστε περήφανοι που μας προσκάλεσαν να συνεργαστούμε μαζί τους».

Το «καλωσόρισμα» από τον Τεντ Σαράντος

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Netflix, Τεντ Σαράντος, δήλωσε για τη συνεργασία:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους μετρ της αφήγησης Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Γουάις στο Netflix. Είναι δημιουργική δύναμη και έχουν προσφέρει απόλαυση στο κοινό σε όλο τον κόσμο με την επική ιστορία τους. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει η φαντασία τους στα μέλη μας».

Σύμφωνα με το newsbreak.gr με δεδομένη τη συγκεκριμένη συμφωνία, οι δημιουργοί του «Game of Thrones», μίας από τις πλέον επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών, καλούνται να αφήσουν στα… «κρύα του λουτρού» το HBO, για λογαριασμό του οποίου είχαν ήδη στα σκαριά μια νέα σειρά.

Το πολύκροτο deal με το Netfilx είναι, φυσικά, πολυετές και αφορά στη δημιουργία πρωτότυπων σειρών, αλλά και ταινιών μεγάλου μήκους από τους Μπένιοφ και Γουάις.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ