Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Απόπειρα αυτοκτονίας σε παιδική χαρά: Σε ψυχιατρική εξέταση θα υποβληθεί η 14χρονη

Το κοριτσάκι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν το ανήλικο κοριτσάκι στο απενενοημένο διάβημα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απόπειρα αυτοκτονίας σε παιδική χαρά: Σε ψυχιατρική εξέταση θα υποβληθεί η 14χρονη unsplash

Από παιδοψυχίατρο και ειδικούς ιατρούς στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου αναμένεται να εξεταστεί η 14χρονη που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας σε παιδική χαρά, στο Πέραμα Μυλοποτάμου Κρήτης, κόβοντας τις φλέβες της με ξυραφάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το κορίτσι δεν διατρέχει ευτυχώς κάποιο κίνδυνο. Ωστόσο σημειώνεται ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν το ανήλικο κοριτσάκι στο απενενοημένο διάβημα.

Απόπειρα αυτοκτονίας σε παιδική χαρά

EUROKINISSI

Απόπειρα αυτοκτονίας σε παιδική χαρά: Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως έγραψε το dikastiko.gr, το 13χρονο κορίτσι με καταγωγή από την Ινδία που διαμένει μόνιμα στο Πέραμα με την οικογένεια του, την Πέμπτη γύρω στις 7:30 το απόγευμα πήγε μόνο του στην παιδική χαρά, όπου την ώρα εκείνη βρίσκονταν και άλλα παιδιά με τους γονείς τους απολαμβάνοντας το παιχνίδι τους.

Ξαφνικά και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, το κοριτσάκι άρχισε να κόβει τις φλέβες του με ένα ξυραφάκι που είχε κρυμμένο στα ρούχα του.

Οι γονείς μπροστά στην θέα του αιμόφυρτου παιδιού άρχισαν να φωνάζουν και να καλούν σε βοήθεια, απομακρύνοντας ταυτόχρονα και τα δικά τους παιδιά ώστε να μην γίνουν μάρτυρες της σκληρής αυτής -για τον ψυχισμό τους- εικόνας.

Απόπειρα αυτοκτονίας σε παιδική χαρά

eurokinissi

Την ώρα εκείνη εντελώς τυχαία περνούσε από το σημείο περιπολία του αστυνομικού τμήματος της περιοχής με τους ένστολους να σπεύδουν στο σημείο και με κάθε τρόπο να προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία στα χέρια του παιδιού. 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ