Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ένοπλη ληστεία στο Ρέθυμνο: Τον σταμάτησαν στη μέση του δρόμου και πήραν τα χρήματα που είχε μαζί του

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών. Τι κατέθεσε το θύμα της ληστείας στις Αρχές.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ένοπλη ληστεία στο Ρέθυμνο: Τον σταμάτησαν στη μέση του δρόμου και πήραν τα χρήματα που είχε μαζί του EUROKINISSI

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Ρέθυμνο, με θύμα έναν 41χρονο υπάλληλο εταιρείας ταχυμεταφορών. Οι ληστές του έκλεισαν το δρόμο και τον σταμάτησαν, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Αξου και Ζωνιανών στον Μυλοπόταμο με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 41χρονος φτάνοντάς κοντά στην Αξό δεν κατάλαβε καλά καλά τι συμβαίνει όταν είδε στη μέση του δρόμου δύο κάδους απορριμμάτων, και μέχρι να ακινητοποιήσει το όχημα, «πετάχτηκαν» μπροστά του δύο κουκουλοφόροι και με την απειλή όπλων τον ακινητοποίησαν και του πήραν τα χρήματα που είχε μαζί του.

Ο υπάλληλος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και παρέδωσε στους ληστές τα χρήματα, οι οποίοι αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Ένοπλη ληστεία στο Ρέθυμνο

pixabay

Ένοπλη ληστεία στο Ρέθυμνο: “Χτενίζει” την περιοχή η ΕΛΑΣ για να φτάσει στα ίχνη των δραστών

Σύμφωνα με την κατάθεση του οδηγού στις Αρχές, οι λήστες ήταν νεαρής ηλικίας και του μίλησαν με κρητική προφορά. Μάλιστα, όταν τους έδωσε τα χρήματα, τον προέτρεψαν να φύγει άμεσα από το σημείο και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Την ίδια ώρα έντρομος ο οδηγός έφτασε μέχρι την Αξό, όπου κάλεσε σε βοήθεια την αστυνομία.

Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές δυνάμεις του Ρεθύμνου, που έχουν σπεύσει στην περιοχή αναζητώντας τους δράστες, ενώ το θύμα, που αρχικώς δεν ήταν σε θέση να δώσει πολλές λεπτομέρειες και περιγραφές από το σοκ που είχε υποστεί, βρέθηκε στο Αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταθέσει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που μετέφερε με το αυτοκίνητο της εταιρείας.Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ