Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Επίθεση με αεροβόλο στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Δ. Μαρκόπουλου, στη Νίκαια – Τι λέει ο ίδιος – ΒΙΝΤΕΟ

H συγκεκριμένη επίθεση δεν είναι η μοναδική καθώς τις τελευταίες εβδομάδες, άγνωστοι έχουν πραγματοποιήσει παρόμοιες κινήσεις και στα γραφεία άλλων βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επίθεση με αεροβόλο στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Δ. Μαρκόπουλου, στη Νίκαια – Τι λέει ο ίδιος – ΒΙΝΤΕΟ Facebook

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλου, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Ιανουαρίου στη Νίκαια, με τους δράστες να παραμένουν άγνωστοι.

Το περιστατικό που συνέβη στις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης, έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος ο βουλευτής, τονίζοντας πως η επίθεση σημειώθηκε σε χρόνο που δεν υπήρχε παρουσία ανθρώπων στο χώρο.

“Το ζήσαμε κι αυτό. Σήμερα το απόγευμα χτυπήθηκε από αγνώστους το γραφείο μου στη Νίκαια. Η έρευνα εξελίσσεται και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται”, αναφέρει στο σχόλιό του ο κ. Μαρκόπουλος.

Κατά το σενάριο που εξετάζει η ΕΛΑΣ, άγνωστος περνώντας από το σημείο, πιθανότατα με αεροβόλο όπλο σημάδεψε το κτήριο και πέτυχε την τζαμαρία του γραφείου του κ. Μαρκόπουλου στην οποία προκάλεσε θραύση.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη επίθεση δεν είναι η μοναδική καθώς τις τελευταίες εβδομάδες, άγνωστοι έχουν πραγματοποιήσει παρόμοιες κινήσεις και στα γραφεία άλλων βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, όπως της Έλενας Ράπτη στη Θεσσαλονίκη και της Χριστίνας Αλεξοπούλου στην Πάτρα.

Δημήτρης Μαρκόπουλος

Eurokinissi

Επίθεση στο γραφείο του Δ. Μαρκόπουλου: Αναλυτικά η ανάρτηση στο facebook

“Το ζήσαμε κι αυτό. Σήμερα το απόγευμα χτυπήθηκε από αγνώστους το γραφείο μου στη Νίκαια. Η έρευνα εξελίσσεται και όλα τα ενδεχόμενα διερευνούνται. Ευτυχώς το χτύπημα (ενδεχομένως από αεροβόλο) έγινε σε ώρα που δεν είχαμε επισκεπτήριο. Αν γινόταν λίγη ώρα αργότερα, δεν ξέρω πως θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα. Ευχαριστώ τους φίλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν και την Κρατική Ασφάλεια για την άμεση παρέμβαση. Είμαστε όλοι καλά. Συνεχίζουμε όπως μας ξέρετε. Μαχητικά”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ