Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο

Παραγγελία από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονικής επίθεσης. Ζητά άρση τηλεφωνικού απορρήτου και καλεί τον αρμόδιο εισαγγελικό προϊστάμενο Πατρών να εποπτεύει αποκλειστικά τις έρευνες.

NEWSROOM
Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο
Παραγγελία στον προϊστάμενο  της εισαγγελίας Εφετών Πατρών έδωσε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας για την υπόθεση  της δολοφονίας του 53χρόνου επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, στην Ζάκυνθο ο οποίος δέχθηκε 19 σφαίρες από καλάσνικοφ.
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών να εποπτεύει προσωπικά ο ίδιος όλες τις  ανακριτικές πράξεις για την υπόθεση της δολοφονίας επιχειρηματία, αλλά και να γίνουν όλες εκείνες οι αναγκαίες ενέργειες για την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας του επιχειρηματία.
Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν τα κίνητρα της δολοφονίας του 54χρονου επιχειρηματία ανάμεσα σε μια σειρά «περίεργων υποθέσεων» στις οποίες είχε εμπλακεί θύμα.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματίας μετά την δολοφονική απόπειρα σε βάρος του το περσινό καλοκαίρι, όπου είχε χάσει τη ζωή της η 37χρονη σύζυγός του, είχε δώσει καταθέσεις στις αρχές και κατά πληροφορίες είχε δώσει ονόματα και κίνητρα των δραστών, που είχαν επιδιώξει την εξόντωσή του.
 
Με μήνυση του από τις 21 Δεκεμβρίου του 2020 ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Ζακύνθου, ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε αναφερθεί λεπτομερώς στην επίθεση κατά την οποία έχασε τη ζωή της η συζυγός του, ενώ φέρεται να είχε κατονομάσει τους δράστες που ήθελαν να του κάνουν κακό.
Στο κάδρο των ερευνών και των πιθανών δραστών, ο επιχειρηματίας έβαζε συνολικά
οκτώ άτομα, τα οποία όπως αναφέρει λειτουργούσαν ως εγκληματική οργάνωση, με τον κάθε ένα να έχει τον δικό του ρόλο σε αυτήν.
Μάλιστα δήλωνε σίγουρος πως από την στιγμή που στην πρώτη τους επίθεση δεν είχαν καταφέρει να τον σκοτώσουν, θα το επιχειρούσαν ξανά.
Πηγή ΦΩΤΟ: IONIAN CHANNEL, Zantereport.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ