Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Άθλιες αναρτήσεις για την Ελένη που βρέθηκε δολοφονημένη στη Ρόδο (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άθλιες αναρτήσεις για την Ελένη που βρέθηκε δολοφονημένη στη Ρόδο (video)

Μόνο οργή προκαλούν οι αρρωστημένες αναρτήσεις στο προφίλ της άτυχης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή την ώρα που οι έρευνες για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στη Ρόδο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καλείται να βρει εκείνους που βεβηλώνουν τη μνήμη της με άθλιες και άκρως ρατσιστικές αναρτήσεις κάνουν τον πόνο των συγγενών της ακόμα μεγαλύτερο.

Από σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος ανακρίσεων και καταθέσεων όσων την γνώριζαν με κρισιμότερο για τις έρευνες σημείο την ανεύρεση και την λήψη κατάθεσης από τα άτομα που είχε επαφή την 27η Νοεμβρίου 2018.

Θυμίζουμε ότι αν και το πτώμα της βρέθηκε γυμνό, φορώντας λυμένο έναν μωβ στηθόδεσμο, δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού, ενώ τραύματα που φέρει κυρίως στο πρόσωπο αποδίδονται επί του παρόντος σε πτώση στα βράχια, καθώς το σώμα της παρασυρόταν από τα κύματα.

Εξετάζεται αν θα διενεργηθεί και δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση από τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας.

Συγκλονίζει η γιαγιά της άτυχης φοιτήτριας

Τραγική μορφή η γιαγιά της 21χρονης η οποία μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1:

Δείτε ΕΔΩ το απόσπασμα

«Ένα αγνό παιδί, από καλούς γονείς, από οικογένεια. Ας τιμωρήσουν τους υπαίτιους με το ίδιο νόμισμα. Να μην δουν και άλλοι γονείς αυτό το κακό που είδαμε εμείς… Πήγε στη Ρόδο για σπουδές το παιδί και μας το φέραν μέσα στην κάσα», είπε συντετριμμένη για τον χαμό της εγγονής της.

Newsit.gr με πληροφορίες από την dimokratiki

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ