Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Άρης Φλώρος: «Κατηγορούμαι άδικα και κακόβουλα»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άρης Φλώρος: «Κατηγορούμαι άδικα και κακόβουλα»

Για ένα άθλιο παρασκήνιο που παίζεται σε βάρος του εδώ και πέντε χρόνια κάνει λόγο ο Αρης Φλώρος μιλώντας  στην Realnews, μετά  τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για την «μαφία» των φυλακών.  Ο επιχειρηματίας  αναφέρεται στην απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του δικηγόρου και τώρα κατηγορούμενου για εμπλοκή στο κύκλωμα στην οποία επιμένει ότι έχει κατηγορηθεί «άδικα και κακόβουλα».

Συγκεκριμένα , όπως δηλώνει: «Επί πέντε χρόνια αναμένω με υπομονή τη δικαίωσή μου σε μια υπόθεση που έχω κατηγορηθεί άδικα και κακόβουλα. Χάρη στις έρευνες των αρχών έχει αρχίσει η αποκάλυψη του άθλιου παρασκηνίου εις βάρος μου. Πιστεύω στην Ελληνική δικαιοσύνη και θα βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να αποκατασταθεί η αλήθεια».

«Καυτοί» διάλογοι, αποκαλυπτικές καταθέσεις.

Μέσα από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία η οποία  έχει σχηματιστεί  φαίνεται πως  τα μέλη της μαφίας «στρατολογούσαν, συντόνιζαν, κατηύθυναν και καθοδηγούσαν τη δράση έτερων ατόμων, τόσο έγκλειστων όσο και μη ,με σκοπό την τέλεση αξιόποινων πράξεων και δη ανθρωποκτονιών ,εκβιάσεων και άλλων αξιόποινων πράξεων» .

Ο δε  «Κλόντι» ο φερόμενος  ως αρχηγός  δεν δίσταζε να απειλεί όποιον θεωρούσε «εμπόδιο» στα σχέδιά του, ακόμα και σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Σε συνομιλία του με δικηγόρο λίγο μετά το θάνατο κρατουμένου που αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, λέει ότι  ο ίδιος δεν το πιστεύει , θεωρώντας  υπεύθυνο  τον  Αντώνη Αραβαντινό. Ο τελευταίος  έχει καταθέσει  πως και ο ίδιος δεχόταν συνεχώς απειλές από τον αρχηγό της μαφίας.

  • Δικηγόρος: Το πιστοποιητικό θανάτου λέει ότι ο άνθρωπος πέθανε από θέμα στην καρδιά. Κλόντι: Από θέμα καρδιά, ε; Δικηγόρος: Ναι, ναι. Κλόντι: Ε τότε θα του δηλώσω κάτι. Κάποιος θα πεθάνει , όχι από την καρδιά , από τη σφαίρα του Κλόντι. Δικηγόρος: Εγώ σου λέω να περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο γιατρός, ο ιατροδικαστής. Κλόντι: Δεν πέθανε από καρδιά. Τον δηλητηριάσανε. Ο π…ς  ο Αραβαντινός.»

Γιατί είχε τέτοιο μένος με τον Αραβαντινό;  Όπως ο ίδιος καταθέτει επειδή προσπαθούσε να προστατέψει τον Φλώρο και άλλους κρατούμενους  που ο Κλόντι ήθελε να εκβιάσει.

«Θυμάμαι ένα διάστημα στα μέσα του 2017, που έγινε πια  γνωστό στην κοινωνία των κρατουμένων των φυλακών και του ψυχιατρείου, ότι ο Κλόντι  έχει κάποια εμπλοκή με τον Φλώρο, γεγονός που ήταν αφορμή να παραμείνει ο Φλώρος στο ψυχιατρείο. Εκείνο το διάστημα με πήρε τηλέφωνο Κλόντι  και επιβεβαιώνοντας την εμπλοκή, μου ζητούσε εξηγήσεις, γιατί παραμένει ο  Φλώρος το ψυχιατρείο και δεν τον διώχνω, αντιθέτως τον προστατεύω εκεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί αυτός να τον εκβιάζει αποτελεσματικά και να πάρει τα λεφτά του. Και κατέληξε ότι αυτό πρέπει να το κάνω οπωσδήποτε.

Του είπα «ρε πάλι τα ίδια άρχισες, τα ίδια που έλεγες για τον Π. Α.;». Του   το είπα αυτό, γιατί λίγο καιρό πριν, με είχε ξαναπάρει τηλέφωνο και μου είχε πει να διώξω τον συγκεκριμένο κρατούμενο από το ψυχιατρείο, γιατί έχω μάθει εκεί να προστατεύω τους π… και δεν μπορεί να τον σκοτώσει εκεί. Κι αν δεν τον διώξω, εννοούσε  τον Φλώρο, θα αναγκαστεί να σκοτώσει τη μάνα του και γι’ αυτό θα φταίω εγώ. Και τις δύο φορές, είναι αλήθεια, η κουβέντα μας κατέληξες εκατέρωθεν βρισιές, με την μόνιμη επωδός του Κλόντι  εγώ για καλό σου το λέω.»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ