Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Απειλούν την οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη για να σταματήσουν την έρευνα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απειλούν την οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη για να σταματήσουν την έρευνα

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη, Γιώργος, πέρασε την πόρτα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην ΓΑΔΑ για να καταγγείλει ότι αυτός και οι συγγενείς του δέχονται ύβρεις και απειλές, κυρίως διαδικτυακά αλλά και τηλεφωνικά. Τώρα, καταγγέλλει το ίδιο και η κόρη της 44χρονης χήρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας που βρέθηκε νεκρή στις 8 Ιανουαρίου 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού, στη λίμνη Τριχωνίδα.

“Είμαστε ικανοί”

«Δεχόμαστε απειλές και εκφοβισμό για να σταματήσουμε την έρευνα για τον θάνατο της μητέρας μου, όπως ‘ξέρουμε που μένεις, θα μας δεις μπροστά σου. Γνωρίζεις ότι είμαστε ικανοί να το πράξουμε’».

Με ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook, η Καλλιόπη αναφέρεται στη δολοφονία της μητέρας της, η οποία δεν έχει εξιχνιαστεί και το μόνο που ζητά είναι να μάθει την αλήθεια.

«Δικαίωση; Τι δικαίωση; Δεν υπάρχει δικαίωση όταν μιλάμε για θάνατο. Είναι κάτι τελεσίδικο. Η μόνη δικαιοσύνη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η αλήθεια. Να βγει η αλήθεια στο φως. Γιατί τώρα είναι στα σκοτάδια. Το χρωστάμε στον πεθαμένο- σκοτωμένο όλοι μας. Έχουμε Ιερή Υποχρέωση στην αδικοχαμένη ψύχη -όποια κι αν είναι αυτή- να γνωρίζουμε τις ακριβείς αιτίες που οδήγησαν στον θάνατό της. Πώς, γιατί και με ποιον τρόπο (…) Απαιτώ δικαιοσύνη. Δηλαδή, απαιτώ την αλήθεια», γράφει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ