Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Απολογήθηκε γνωστή ηθοποιός για το «σουσάδικο της κόκας»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απολογήθηκε γνωστή ηθοποιός για το «σουσάδικο της κόκας»

Με την απολογία της γνωστής ηθοποιού και συνιδιοκτήτριας του αποκαλούμενου «σουσάδικου της κόκας» στο Κολωνάκι συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση, που έχει οδηγήσει στο εδώλιο γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

«Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του. Δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, που είχε μερίδιο στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, το οποίο φέρεται ως η έδρα μίας εγκληματικής οργάνωσης η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε ηθοποιούς, τραγουδιστές, επιχειρηματίες.

Στη σύντομη απολογία της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η ηθοποιός περιέγραψε τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, ως έναν καλόκαρδο άνθρωπο, σχολιάζοντας: «Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα».

Ήταν «κοινωνικά γνωστοί»

Σχετικά με τους συγκατηγορουμένους της υποστήριξε ότι οι περισσότεροι της ήταν «κοινωνικά γνωστοί», αφού δεν τους ήξερε ούτε τους έκανε παρέα, ενώ επέμεινε ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή το γιο της, ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος, για να την ενημερώσει για όσα συνέβαιναν. «Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά. Ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου ήταν φιλικός και καλόκαρδος. Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα», ανάφερε στο τέλος της απολογίας της.

Μάλιστα, ο βασικός κατηγορούμενος κλήθηκε σήμερα να απολογηθεί συμπληρωματικά, καθώς ρωτήθηκε για συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Μεταξύ των συνομιλητών είναι και πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία θεωρείται sex symbol της χώρας και παρότι είναι κατηγορούμενη δεν βρέθηκε στο δικαστήριο για να απολογηθεί. Ωστόσο, ο συνήγορός της έκανε λόγο για περιστασιακή χρήστρια. Πάντως ο βασικός κατηγορούμενος, υποστήριξε ότι η συνομιλία του με την ηθοποιό ήταν «κέρασμα». «Κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και ήπιαμε παρέα».

Αν ήξερα, θα διέκοπτα τη συνεργασία μας

Λίγο νωρίτερα, είχε απολογηθεί και ο γιος της ηθοποιού, ο οποίος δήλωσε ότι είχε πλήρη άγνοια για τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία. «Αν ήξερα, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας» υποστήριξε και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον συνέταιρο του, γνωστό παρουσιαστή που απολογήθηκε πριν λίγες ημέρες, λέγοντας: «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο».

Κατά τη συνεδρίαση, απολογήθηκαν ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι που αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας στην πλειοψηφία τους πως ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους. Πλέον αναμένεται η εισαγγελική πρόταση στις 21 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ