Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Δέκα προσαγωγές για την επίθεση στο σπίτι της Μπέττυς Σκουφά – Ελεύθεροι οι έξι…

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δέκα προσαγωγές για την επίθεση στο σπίτι της Μπέττυς Σκουφά – Ελεύθεροι οι έξι…

Σε συνολικά δέκα προσαγωγές ατόμων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής κοντά στο σπίτι της Μπέττυς Σκούφα, στην Κατερίνη, προχώρησε μέχρι στιγμής η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με το thestival.gr οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν στο κέντρο της πόλης, ενάντια στη Συμφωνία Ελλάδας-Σκοπίων, προσπάθησαν να πλησιάσουν το σπίτι της βουλευτή ενώ επιτέθηκαν και κατά των αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες και βόμβες μολότοφ, με τους αστυνομικούς να απαντούν κάνοντας χρήση χημικών.

Ελεύθεροι οι έξι…

Αναβολή ζήτησαν και έλαβαν οι 4 εκ των 6 συλληφθέντων από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στην Κατερίνη για τα παραπάνω επεισόδια.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και δύο ανήλικοι, που αφού παραπέμφθηκαν να δικαστούν σε δικαστήριο Ανηλίκων (με ρητή δικάσιμο) αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι υπόλοιποι τέσσερις, 20 έως 34 ετών, οδηγήθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο πήραν αναβολή για να δικαστούν τη Δευτέρα και ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Αστυνομία για σωματικές βλάβες, φθορές ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ