Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Νέες αποκαλύψεις από την άρση του απορρήτου στα τηλέφωνα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Νέες αποκαλύψεις από την άρση του απορρήτου στα τηλέφωνα

Δεν έχει τέλος το θρίλερ της υπόθεσης της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, καθώς, όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Oι νέες αποκαλύψεις έρχονται από την άρση του απορρήτου στα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κ και ο 19χρονος Αλέξανδρος Λ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος φέρεται να έκανε 47 κλήσεις, από τις 28 Νοεμβρίου, από την ημέρα, δηλαδή, που βρέθηκε το πτώμα της 21χρονης  στην παραλία «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου έως και την παραμονή της σύλληψής του. Ο Μανώλης Κ. μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα ενώ την ημέρα της σύλληψής του φαίνεται να έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν άλλες 42 κλήσεις.

Την ίδια στιγμή, ο 19χρονος φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας της φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης στο star:

«Η πρώτη τους κίνηση ήταν  να μιλήσουν με τους συγγενείς τους και με δικηγόρους. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ό,τι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο».

Oι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι αρχές ερευνούν και την συμμετοχή και τέταρτου μέλους στην «παρέα» των νεαρών -τον 21χρονο, τον 19χρονο και τον 23χρονο Ρομά Γιώργο Μ.- που «ψάρευε» και βίαζε ανυποψίαστα κορίτσια στο νησί -το οποίο πιθανότατα έχει συγγενική σχέση ή με τον Ροδίτη ή με τον Αλβανό.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να εμπλέκεται τόσο στην δολοφονία της φοιτήτριας όσο και στον βιασμό της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες που είχε γίνει λίγα 24ωρα μετά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ