Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

«Ελεύθερη, πολιορκημένη» στην Κύπρο η Βρετανίδα που είπε ψέματα ότι την βίασαν 12 Ισραηλινοί

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Ελεύθερη, πολιορκημένη» στην Κύπρο η Βρετανίδα που είπε ψέματα ότι την βίασαν 12 Ισραηλινοί

Η 19χρονη Βρετανίδα, η οποία κατηγορείται ότι έδωσε ψευδή κατάθεση για βιασμό της από 12 Ισραηλινούς αρνήθηκε την κατηγορία της δημόσιας βλάβης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής διάβασε στην 19χρονη την κατηγορία σύμφωνα με την οποία μεταξύ 17 – 27 Ιουλίου 2019 στο Παραλίμνι εν γνώσει της, έδωσε στην Αστυνομία ψευδή κατάθεση ότι υπέστη ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς, ενώ γνώριζε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής.

Η κοπέλα απάντησε «Όχι» στην ερώτηση κατά πόσον παραδέχεται την κατηγορία. Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου Αγγελική Κάρνου όρισε την 2η μέρα του Οκτωβρίου 2019 ως ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με το newsbreak.gr η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη αφού κατάθεσε το ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ, υπεγράφη εγγύηση για το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ από αξιόχρεο εγγυητή, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και θα παρουσιάζεται τρεις φορές τη βδομάδα στον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβηττού στη Λευκωσία ενώ θα τοποθετηθεί στον κατάλογο των ατόμων των οποίων η έξοδος από τη Δημοκρατία απαγορεύεται.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ