Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με τον σκελετό που έχει βρεθεί στην Καλαμάτα! Δεν ανήκει στην Χριστίνα Εξαρχουλέα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θρίλερ με τον σκελετό που έχει βρεθεί στην Καλαμάτα! Δεν ανήκει στην Χριστίνα Εξαρχουλέα

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της Χριστίνας Εξαρχουλέα, καθώς τα αποτελέσματα του τεστ DNA για τα  οστά που βρέθηκαν στις 14 Απριλίου, σε νταμάρι στα Λέικα Καλαμάτας έδειξαν πως δεν πρόκειται για την 57χρονη,  τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τον Οκτώβριο του 2017 από την περιοχή της Στούπας Μεσσηνίας.

Όπως διαπιστώθηκε ο σκελετός ανήκει σε μια άλλη αγνοούμενη γυναίκα, την 36χρονη Χρυσοβαλάντω Καραχάλιου που είχε χαθεί τέλη 2013 με αρχές 2014 από τον καταυλισμό Ρομά στα Παναγάκια Ασπροχώματος Μεσσηνίας.

Από τις 26 Φεβρουαρίου 2014

Συγκεκριμένα, η δήλωση εξαφάνισης για την Χρυσοβαλάντω είχε γίνει από την μητέρα της στις 26 Φεβρουαρίου 2014, είχε χαθεί όμως σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει τότε η μητέρα της στις Αρχές, τρεις μήνες πιο πριν. Από την κατάσταση που βρίσκονταν τα οστά, δεν κατέστη δυνατός ο καθορισμός του μηχανισμού θανάτου, ενώ το μόνο στοιχείο που έχουν οι Αρχές για την 36χρονη ήταν ότι ήταν τοξικοεξαρτημένη.

Τα οστά, καθώς και διάσπαρτα κομμάτια ρούχων είχαν βρεθεί από έναν περιπατητή το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου 2019, στην περιοχή Λέικα Καλαμάτας στο νταμάρι και αμέσως είχαν ενημερωθεί οι αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ