Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ιδιοκτήτης καφετέριας: Δεν χτύπησα τον εφοριακό! (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ιδιοκτήτης καφετέριας: Δεν χτύπησα τον εφοριακό! (video)

Σήμερα θα απολογηθεί ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε τον υπάλληλο της ΑΑΔΕ, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο μαγαζί του. Ο καταστηματάρχης οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον Εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Έχει υποβάλει μήνυση!

Ο ίδιος αρνείται το γεγονός ότι επιτέθηκε στον εφοριακό. Μάλιστα, έχει ήδη υποβάλλει μήνυση εναντίον του εφοριακού «για εξύβριση, απειλή, παράβαση καθήκοντος και παράνομη κατακράτηση γιατί ήθελε να βγει από το κατάστημα γιατί ήθελε να ηρεμήσει» κάτι το οποίο δεν του επετράπη από τους υπαλλήλους της Εφορίας.

Όπως ο ίδιος, αλλά και ο δικηγόρος υπεράσπισής του, Πάρης Παπαδάκης, υποστηρίζουν, ότι οι εφοριακοί υπάλληλοι μπήκαν στο κατάστημα και η διαδικασία του ελέγχου διεξήχθη κανονικά, και κάποια στιγμή, ένας υπάλληλος του μίλησε με ιταμό και έντονα απειλητικό ύφος.

Το κλειστό κύκλωμα θα ¨μιλήσει”

Μάλιστα  για να αποδείξει τον ισχυρισμό του πελάτη του, ο δικηγόρος θα προσκομίσει και το υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

«Η αλήθεια αποδεικνύεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει στο κατάστημα, το οποίο θα αξιολογηθεί και θα χρησιμοποιηθεί διότι νομολογειακά γίνεται δεκτό, και εφόσον είναι το μοναδικό μέσο για να αποδειχθεί η αθωότητα του κατηγορουμένου μπορεί να αξιολογηθεί και να χρησιμοποιηθεί. Εκεί θα αποδειχτούν τα πάντα και η αλήθεια ” δήλωσε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ