Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Νέα προθεσμία πήρε ο Ηλίας Ψινάκης που εκλήθη ως ύποπτος για το Μάτι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα προθεσμία πήρε ο Ηλίας Ψινάκης που εκλήθη ως ύποπτος για το Μάτι

Νέα προθεσμία, αυτή τη φορά για τις 21 Νοεμβρίου, ζήτησε και πήρε δια του δικηγόρου του Αλέξ. Λυκουρέζου, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ο οποίος είναι ένας από τους 21 υπόπτους που έχουν κληθεί από τους εισαγγελείς που ερευνούν την φονική πυρκαγιά στο Μάτι η οποία στοίχισε τη ζωή, τον περασμένο Ιούλιο, σε 99 ανθρώπους.

Αύριο, έχει κληθεί σε εξηγήσεις η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα στελέχη των αρμοδίων φορέων και υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στη λίστα των «υπόπτων» για όσα έγιναν ή δεν έγιναν τις κρίσιμες ώρες της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου.

Οι εισαγγελείς πάντως αναμένουν επίσης τα στοιχεία που έχουν ζητήσει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στις συνομιλίες των αρμοδίων για την αντιμετώπιση της καταστροφικής πυρκαγιάς. Μέσα από τα στοιχεία αυτά, εκτιμάται ότι θα μπορούν να διαπιστώσουν… ιδίοις όμμασι το επίπεδο της συνεννόησης αλλά και του συντονισμού που υπήρξε προτού προχωρήσουν στην ποινική αποτίμηση της υπόθεσης με την άσκηση ποινικών διώξεων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ