Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ο… απατημένος, η χήρα, οι ξυλοδαρμοί και η βροχή μηνύσεων!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο… απατημένος, η χήρα, οι ξυλοδαρμοί και η βροχή μηνύσεων!

«Και  κερατάς και δαρμένος» (που λέει ο σοφός λαός)  ισχυρίζεται ότι κατέληξε ένας 38χρονος επιχειρηματίας από τη Νέα Αρτάκη Εύβοιας. Υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Χαλκίδας, λίγα λεπτά αφ’ ότου έπιασε επ’ αυτοφώρω τη σύντροφό του με έναν άλλον άντρα σε μία γκαρσονιέρα και τα… έσπασε όλα!

Τα χρέη

Ο 38χρονος κατήγγειλε στο eviazoom.gr ότι είχε σχέση επί εννέα χρόνια με τη γυναίκα η οποία είναι χήρα και ότι μαζί είχαν μία δουλειά την οποία διαχειριζόταν εκείνη, με αποτέλεσμα -όπως λέει- να του αφήσει χρέη ύψους 50.000 ευρώ:

«Εδώ και τρία χρόνια δεν ήμασταν μαζί, αλλά βρισκόμασταν και τον τελευταίο καιρό απαίτησα από εκείνη να αναλάβει τις ευθύνες της για το χρέος. Όμως άρχισε να φεύγει, με αποτέλεσμα να μένει όλο το χρέος σε μένα».

Όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, στις 21 Ιανουαρίου ζήτησε από τη χήρα να βρεθούν, αλλά εκείνη του απάντησε ότι ήταν σε δουλειά και θα του τηλεφωνούσε όταν ξεμπέρδευε:

«Τυχαία με βρήκε ένας φίλος, ο οποίος μου αποκάλυψε ότι είδε τη χήρα με ένα άτομο να μπαίνουν σε μία γκαρσονιέρα», δήλωσε ο επιχειρηματίας από τη Νέα Αρτάκη που έγινε έξω φρενών και πήγε «γραμμή» στην πολυκατοικία που του υπέδειξε ο φίλος του. Εκεί χτύπησε ένα κουδούνι κατά τύχη και του άνοιξαν:

Την έβρισα, ήμουν έξω φρενών

«Πήγα στο διαμέρισμα, έσπασα την πόρτα, μπήκα μέσα και τους βρήκα! Την έβρισα, ήμουν έξω φρενών»!

Όμως, για τη φασαρία που προκάλεσε, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα όπου -σύμφωνα με τον ίδιο- υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον αξιωματικό υπηρεσίας και έναν συνάδελφό του. Όπως καταγγέλλει, ο αξιωματικός υπηρεσίας του είπε «Βούλωσέ το, γιατί θα σε πάω μέσα» και όταν εκείνος τον ρώτησε «ξέρεις τι μου χει κάνει αυτή;», έπειτα του έριξε ένα χαστούκι και μετά άρχισαν οι κλωτσιές.

Στη συνέχεια τον πέταξαν αιμόφυρτο στο κρατητήριο, όπου έμεινε για περίπου οκτώ ώρες. Ο 38χρονος προσθέτει ότι πήγε στο νοσοκομείο απ’ όπου πήρε εξιτήριο μία εβδομάδα μετά και έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να υποβάλει μήνυση για ξυλοδαρμό κατά των αστυνομικών.

Ήταν μεθυσμένος!

Η «Espresso» επικοινώνησε με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα. Όπως ανέφερε, ο 38χρονος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και θύμιζε ταύρο σε υαλοπωλείο:

«Λίγο μετά την προσαγωγή του, στο τμήμα κατέφθασε η γυναίκα και έγινε έξαλλος όταν την αντίκρισε. Την έφτυσε και άρχισε να τη βρίζει χυδαία. Στην προσπάθειά μας να τον κρατήσουμε μακριά της, αυτός μας επιτέθηκε και άρχισε να βρίζει και να κάνει σαν μανιακός».

Ο ίδιος αξιωματικός προσθέτει ότι οι αστυνομικοί που ήρθαν αντιμέτωποι με τον 38χρονο έχουν υποστεί αμυχές και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για εξύβριση, απείθεια και απειλή με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Μήνυση σε βάρος του, όμως, υπέβαλε και η χήρα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ