Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ο βασικός μάρτυρας υπεράσπισης έγινε… κατήγορος!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο βασικός μάρτυρας υπεράσπισης έγινε… κατήγορος!

Ανατροπή στην υπόθεση της 32χρονης Αλβανίδας που κατήγγειλε ότι τρεις φίλοι από τη Ρόδο την είχαν μετατρέψει σε “ερωτική” σκλάβα, την βιντεοσκοπούσαν και αναρτούσαν το υλικό στο διαδίκτυο, καθώς ο βασικός μάρτυρας υπεράσπισης των τριών κατηγορούμενων στρέφεται εναντίον των φίλων του με μήνυση!

Η υπόθεση είχε τεθεί στο αρχείο τον περασμένο Φεβρουάριο με απόφαση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου που έκρινε πως δεν συντρέχουν λόγοι για διώξεις. Ωστόσο, μετά την προσφυγή που κατατέθηκε από την δικηγόρο της 32χρονης Γιάννα Παναγοπούλου, παραμένει στο στάδιο της προανάκρισης. Στην προσφυγή της η αλλοδαπή ζητά, μεταξύ άλλων, να διεξαχθεί έρευνα για να βρεθεί αυτός που ανήρτησε τα βίντεο από τις ερωτικές τους συνευρέσεις σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Κατέθεσε μήνυση για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση

Όμως, έφερε τα πάνω- κάτω ο Ροδίτης που ενέπλεξε στην κατάθεσή του ένας από τους τρεις κατηγορούμενους, ο οποίος ανέφερε προσπαθώντας να πείσει για την αθωότητα του, πως είχε γνωρίσει την 32χρονη ως ερωτική σύντροφο ενός παντρεμένου φίλου του!

Ο ως τότε βασικός μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε μήνυση για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον και των τριών κατηγορουμένων, αρνείται όσα λέγονται σε βάρος του και υποστηρίζει πως δεν είχε ερωτικό δεσμό με την 32χρονη. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο 51χρονος κατηγορούμενος είχε αναφέρει:

«Το 2016 ο (αναφέρει όνομα) εκμυστηρεύτηκε στην παρέα μας ότι είχε εξωσυζυγικό ερωτικό δεσμό με την εγκαλούμενη και μάλιστα ορισμένες φορές ζητούσε να τον «καλύψουμε» αν τον αναζητούσε η γυναίκα του, λέγοντας ότι τάχα ήταν μαζί μας. Κάποια στιγμή, αρχές του 2016, συνάντησα τον φίλο μου με την εγκαλούσα και μου τη σύστησε. Από την όλη εμφάνισή της δεν μου εμφύσησε εμπιστοσύνη. Επειδή ο φίλος μου άρχισε να κυκλοφορεί δημοσίως μαζί της, του συνέστησα να διακόψει την ερωτική του σχέση, για να μην διαλύσει την οικογένεια του».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ