Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ο «δίγαμος» γιατρός της Χαλκίδας ξέφευγε παριστάνοντας τον πράκτορα της ΕΥΠ!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο «δίγαμος» γιατρός της Χαλκίδας ξέφευγε παριστάνοντας τον πράκτορα της ΕΥΠ!

Το μυστικό της επιτυχίας του καθηγητή καρδιολογίας που κατάφερε επί μια δεκαετία να κοροϊδεύει τις δυο συζύγους του (η δεύτερη έτσι νόμιζε), ήταν η προσποίηση ότι εργαζόταν στην πραγματικότητα ως πράκτορας της ΕΥΠ.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούσε να εξαφανίζεται για όσο θέλει, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να απαντάει και σε κλήσεις και σε μηνύματα στο κινητό του. Η οικογένεια του γιατρού ζει στα νότια προάστια, ενώ η σύζυγός του είναι και αυτή γιατρός και έχουν μαζί δύο κορίτσια. Με τη δεύτερη γυναίκα του, την οποία παντρεύτηκε σε γάμο μαϊμού στη Χαλκίδα, έμεναν στα βορειανατολικά προάστια.

Τα τρία παιδιά

Η σχέση του με τη δεύτερη «σύζυγο», η οποία είναι κι εκείνη γιατρός σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, χρονολογείται από το 2008. Όταν τη γνώρισε ο γιατρός της ανέφερε απλώς ότι στο παρελθόν είχε παντρευτεί, αλλά είχε χωρίσει. Στην πραγματικότητα, ο γιατρός ήταν ήδη δύο φορές παντρεμένος. Από τον πρώτο του γάμο απέκτησε έναν γιο 27 ετών σήμερα και στη συνέχεια παντρεύτηκε ξανά και απέκτησε δύο κόρες.

Δεν θέλησε ποτέ να χωρίσει με τη δεύτερη γυναίκα αν και πριν 10 χρόνια ερωτεύτηκε σφοδρά την τρίτη γυναίκα που κατέληξε τελικά να εξαπατά. Βοηθός στο σχέδιο του ήταν όλα αυτά τα χρόνια η απίθανη ιστορία ότι ήταν πράκτορας της ΕΥΠ. «Σήμερα δεν θα κοιμηθώ σπίτι γιατί με κάλεσαν σε μυστική αποστολή», ήταν η συνήθης δικαιολογία του.

Με “παπά” και με κουμπάρο!

Όταν εκείνη του ζήτησε να παντρευτούν καθώς η σχέση τους μετρούσε 6 χρόνια, της υποσχέθηκε ότι θα γίνει με κουμπάρο έναν φίλο του καρδιολόγο από τη Χαλκίδα. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου του 2014, σε αίθουσα του δημαρχείου. Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδαίοι. Πουθενά όμως δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε τον γάμο. Το σχέδιο λειτουργούσε άψογα, αλλά το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι δεν περνούσε καλά και η ερωμένη-σύζυγος αποφάσισε να χωρίσει.

Ωστόσο, μαζεύοντας τα χαρτιά για το διαζύγο από το δήμο Χαλκίδας την περίμενη μια έκπληξη! Οι υπάλληλοι του Δήμου Χαλκιδας βλέποντας το έγγραφο του γάμου, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς αυτό έδειχνε να έχει πλαστογραφηθεί. Προχωρώντας δε σε περαιτέρω έρευνα στα αρχεία όπου φυλάσσονται τα έγγραφα για τους πολιτικούς γάμους που είχαν τελεστεί εκείνη την περίοδο διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν έγινε ποτέ. Η γυναίκα έχει αναθέσει πλέον σε δικηγόρο όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Προϊόν πλαστογραφίας

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα αρχεία διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν κατατεθεί πιστοποιητικά αγαμίας, μόνο μια ψεύτικη δήλωση τέλεσης πολιτικού γάμου με την πλαστογραφημένη υπογραφή ενός αντιδημάρχου, του κ. Βασίλειου Γουρνή, ο οποίος μόλις διαπίστωσε την πλαστογραφία υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου αναφέροντας συγκεκριμένα ότι «η υπογραφή που έχει τεθεί στη θέση του αντιδημάρχου δεν είναι δική μου αλλά αποτελεί προϊόν πλαστογραφίας».

Ο Δήμος Χαλκιδαίων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος άνοιξε το δημαρχείο τη συγκεκριμένη μέρα, ποιος έκανε την πλαστογραφία και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν την απίστευτη κομπίνα. Ολα τα απαιτούμενα στοιχεία έχουν ήδη σταλεί στο Τμήμα Ασφάλειας στη Χαλκίδα και στον αρμόδιο εισαγγελέα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Πάντως, από το περιβάλλον του γιατρού διαρρέεται ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα και στόχο έχουν να πλήξουν τον ίδιο προσωπικά, γι’ αυτό και καταφεύγει στη Δικαιοσύνη. Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr