Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ο «πόλεμος των Ρόουζ» για Αντωνίου – Ψωμόπουλο!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο «πόλεμος των Ρόουζ» για Αντωνίου – Ψωμόπουλο!

Στα άκρα οδηγείται ο πρωτοφανής πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ρία Αντωνίου και τον Χρήστο Ψωμόπουλο, με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε η ξανθιά καλλονή, στην οποία υποστηρίζει πως έπεσε θύμα άγριου βιασμού από τον επιχειρηματία πρώην σύντροφό της!

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος δεν συνελήφθη καθώς δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έχει περάσει τις τελευταίες ώρες στην αντεπίθεση, εξαπολύοντας φαρμακερά βέλη κατά της πρώην αγαπημένης του. Παράλληλα, διαμηνύει πως θα κινηθεί νομικά προκειμένου, όπως διατείνεται, να βρει το δίκιο του και να αποκατασταθεί η τρωθείσα φήμη του.

Συκοφαντείται στο πανελλήνιο

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του, Θανάσης Πλεύρης και Αθανάσιος Ζαμάνης, κατέθεσαν αίτημα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών με το οποίο ζητούν να τους επιτραπεί η πρόσβαση στην κατάθεση που έχει δώσει το μοντέλο στην Αστυνομία, αλλά και σε ό,τι άλλο προανακριτικό υλικό υπάρχει. Μάλιστα, εξέφρασαν την επιθυμία να κινηθεί γρήγορα η διαδικασία, ώστε να μπει σύντομα ένα τέλος στην περιπέτεια του εντολέα τους ο οποίος, όπως ανέφεραν, συκοφαντείται στο πανελλήνιο και στο ανήλικο παιδί που έχει αποκτήσει από προηγούμενη σχέση του.

«Θα πάμε στον εισαγγελέα να υποβάλλουμε ένα αίτημα, να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση τουλάχιστον στην καταγγελία που έχει γίνει, με σκοπό ο εντολέας μας να προασπιστεί τα δικαιώματά του και να απαντήσει και να κινηθεί νομικά. Δεν έχουμε δικαίωμα ακόμη στα έγγραφα», δήλωσε ο Θανάσης Πλεύρης έξω από το κτίριο 16 της Εισαγγελίας, ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε:

«Θα επαναδιατυπωθεί το αίτημά μας και στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να αξιολογηθεί από την εισαγγελική αρχή αν μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στον φάκελο της συγκεκριμένης δικογραφίας».

Ο δικηγόρος επανέλαβε όσα φέρεται να ισχυρίζεται μέσω του περιβάλλοντός του ο Χρήστος Ψωμόπουλος, ότι δηλαδή δεν υπάρχει αδίκημα βιασμού και ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με τη συναίνεση του μοντέλου.

«Σέβομαι απόλυτα την οποιαδήποτε γυναίκα… Όμως στην παρούσα κατάσταση, δεν υπάρχει ούτε κατά φαντασίαν αδίκημα! Ο εντολέας μας έχει πέσει από τα σύννεφα που βρέθηκε μπλεγμένος σε αυτήν την καταγγελία. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», κατέληξε ο συνήγορος του 39χρονου.

Σκληρή επιστολή

Ο γνωστός επιχειρηματίας κατέστησε σαφείς τις προθέσεις του με μία σκληρή επιστολή που δημοσιεύθηκε στο newsbomb.gr. Σε αυτήν τονίζει πως, λόγω της ευαισθησίας του, πέφτει συχνά θύμα στις σχέσεις του και χαρακτηρίζει αναληθή την σε βάρος του καταγγελία. Παράλληλα, δηλώνει έκπληκτος από όσα έχουν συμβεί και πρόθυμος να συγχωρέσει το μοντέλο σε περίπτωση που ανακαλέσει!

«Παρότι δεν είναι ευρέως γνωστό, λόγω της ευαισθησίας μου ενίοτε πέφτω «συναισθηματικό θύμα» των σχέσεών μου. Δυστυχώς, φαίνεται πως μάλλον έπεσα για άλλη μια φορά. Οι εντάσεις μεταξύ των ζευγαριών, οι παρεξηγήσεις, οι χωρισμοί και η αποκατάσταση είναι καθημερινό φαινόμενο. Είναι γνωστό πως συχνά οι άνδρες πέφτουν θύματα λεκτικής -κυρίως- βίας των γυναικών που τους καταρρακώνει μεν, μένει ατιμώρητη δε γιατί δεν έχει εμφανή τραύματα, παρά μόνο ψυχικά….», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 39χρονος, ενώ σε άλλο σημείο της επιστολής του τονίζει:

«Με την κυρία που κατήγγειλε αναληθώς τα όσα είπε σε Αρχές και ΜΜΕ διατηρούσα μια πλήρη συναισθηματική συναινετική απ΄ όλες τις απόψεις σχέση, με τις μικροεντάσεις ζήλιας που έχουν τα ζευγάρια. Προχθές εν μέσω προσωπικών μας στιγμών είχαμε μια τέτοια ατυχή ανόητη ένταση, την οποία θεώρησα λήξασα.

Δυστυχώς χωρίς ουσιαστικό λόγο, η εν λόγω προέβη σε αναληθή καταγγελία «βιασμού» εις βάρος μου. Εκτός του ότι έπεσα από τα σύννεφα, θλίβομαι για την κακή της επιλογή και τους κακούς συμβούλους που έχει. Φυσικά σας μιλάω ως ελεύθερος και όχι ως συλληφθείς μιας και επισήμως δεν έχω λάβει κάποια λύση ή κατηγορητήριο. Θέλω να πιστεύω πως η κυρία, θα αντιληφθεί το λάθος της, θα ανακαλέσει ως παρεξήγηση την πράξη της και το θέμα θα λήξει εδώ, ενώ προτίθεμαι να την συγχωρήσω».

Όπως καταλήγει ο επιχειρηματίας, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του σε περίπτωση που διαπιστώσει πως η πρώην σύντροφός του “έχει σκοπό να τον εκβιάσει ή να  αποκομίσει οποιαδήποτε κέρδη”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ