Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Λαφαζάνης : “Οσοι αγωνίζονται δεν απολογούνται”

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παναγιώτης Λαφαζάνης : “Οσοι αγωνίζονται δεν απολογούνται”

Για πολιτική δίωξη έκανε λόγο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης εξερχόμενος από την ΓΑΔΑ, όπου είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης αδικημάτων που συνδέονται με τη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών.

Ο κ. Λαφαζάνης αρνήθηκε να απολογηθεί και απευθυνόμενος στα μέλη της ΛΑΕ που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΓΑΔΑ, είπε ότι δεν αναγνωρίζει «κυβερνητικές αντιδραστικές μεθοδεύσεις».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Σε αυτήν την υπόθεση δεν διώκεται ένα πρόσωπο, αν και για πρώτη φορά στην μεταπολίτευση έχουμε πολιτική δίωξη κι όχι δίωξη για ποινικά αδικήματα. Πολιτική δίωξη ενός επικεφαλής δημοκρατικού πολιτικού κόμματος που ασκεί δημοκρατική δράση και φυσικά έχει παρουσία στους κοινωνικούς αγώνες και στα κοινωνικά κινήματα. Όσοι αγωνίζονται δεν απολογούνται. Και μάλιστα όσοι αγωνίζονται για δίκαιες υποθέσεις, για μεγάλα, δίκαια, λαϊκά αιτήματα και για την δημοκρατία», πρόσθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας. Στο πλευρό του Παναγιώτη Λαφαζάνη ήταν και ο Μανώλης Γλέζος ,ο οποίος μάλιστα έκανε γνωστό ότι κανονικά θα έπρεπε να είναι στο νοσοκομείο.

«Αν είναι δυνατό να λείπω από αυτήν την εκδήλωση που σέβομαι απόλυτα. Απολογείται ο κάθε αγωνιστής μπροστά στον λαό για αυτό που κάνει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ