Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Προσήχθη 54χρονος για τον τραυματισμό της 8χρονης στις Θεσπιές Βοιωτίας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Προσήχθη 54χρονος για τον τραυματισμό της 8χρονης στις Θεσπιές Βοιωτίας

Ένας 54χρονος προσήχθη αργά το βράδυ της Τρίτης στο τμήμα ασφάλειας Λιβαδειάς, σχετικά με τον τραυματισμό μιας οκτάχρονης ανήμερα το Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο, το οποίο κατείχε παράνομα. Το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται για αυτό το οποίο τραυμάτισε το μικρό κορίτσι.

Ο τύπος του όπλου, η γωνία βολής και το βεληνεκές ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς της Βοιωτίας στον εντοπισμό του 54χρονου.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το tvstar.gr , o 54χρονος έδωσε ήδη μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Υποστήριξε πως δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν. «Πολλοί πυροβολούσαν και πετούσαν βεγγαλικά. Δεν ήξερα αν το κοριτσάκι τραυματίστηκε από δική μου μπαλωθιά» φέρεται να υποστήριξε ο 54χρονος, σημειώνοντας πως δεν εμφανίστηκε στην αστυνομία γιατί φοβήθηκε.

Φέρεται δε να είπε επίσης πως όταν έμαθε για τον τραυματισμό του μικρού κοριτσιού, έδωσε το όπλο σε συγγενείς του να το μεταφέρουν στο σπίτι του στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ