Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Στα χέρια της αστυνομίας ο Αρης Φλώρος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στα χέρια της αστυνομίας ο Αρης Φλώρος

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power, Άρης Φλώρος ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με όρους στα μέσα Αυγούστου, για λόγους υγείας (αναπηρία 67%). Η αιτία της σύλληψης παραμένει άγνωστη μέχρι αυτή την ώρα.

Συνεδριάζει με διαδικασίες εξπρές το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας για να αποφασίζει αν θα ανατρέψει το βουλευμα της αποφυλάκισης

Πάντως ήδη από νωρίς το βράδυ συνεδριάζει μέχρι και αυτές τις στιγμές το Συμβούλιο Εφετών για να αποφανθεί επί της έφεσης που ασκήθηκε το μεσημέρι κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης από τον εισαγγελέα Εφετών Ευβοίας, πλην δεν έχει ακόμα εκδοθεί το σχετικό βούλευμα το οποίο (σε περίπτωση που γινόταν δεκτή η αίτηση έφεσης) θα παρήγαγε το ένομο αποτέλεσμα και θα οδηγούσε στη σύλληψή του.

Πρόκειται ουσιαστικά για διαδικασίες εξπρές και για ταχύτητα αντίδρασης, σπάνιας έντασης, από την ελληνική δικαιοσύνη καθώς σε μια ημέρα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης παρήγγειλε να μελετηθεί το ενδεχόμενο έφεσης, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λ. Σοφουλάκης την άσκησε και. αυθημερόν συνελήφθη το συμβούλιο για να αποφανθεί!

Ήδη μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Εφετών έχει προτείνει προς το Συμβούλιο να γίνει δεκτή η έφεση και να εξαφανιστεί το βούλευμα αποφυλάκισης. Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών αναμένεται απόψε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ