Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Στην Αθήνα το ελβετικό κρατικό κανάλι για το ντοκιμαντέρ της Novartis

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στην Αθήνα το ελβετικό κρατικό κανάλι για το ντοκιμαντέρ της Novartis

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Πέμπτη τηλεοπτικό συνεργείο του RSI ενός από τα κρατικά ελβετικά κανάλια, το οποίο γυρίζει ντοκιμαντέρ για την υπόθεση Novartis.

Το συνεργείο τις τελευταίες ημέρες ήταν στην Αθήνα και πήρε συνεντεύξεις από πρόσωπα που παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση. Μεταξύ αυτών ο γνωστός ποινικολόγος Παύλος Σαράκης, δικηγόρος των προστατευόμενων μαρτύρων που με τις καταθέσεις τους ενώπιον των αμερικανικών αρχών έβαλαν την φαρμακοβιομηχανία στο « μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης.

Όπως είχε αποκαλύψει το Dikastiko.gr το Ελβετικό κανάλι πριν λίγο καιρό είχε μεταβεί  στην Ουάσιγκτον όπου πήρε συνέντευξη από έναν εκ των 3 προστατευόμενων από τις Αμερικανικές αρχές μάρτυρα. Ο εν λόγω εμφανιζόταν σε σχετική φωτογραφία φορώντας ράσο με κουκούλα καθολικού καλόγερου και μια άσπρη μάσκα.

Το Ελβετικό κανάλι , έλαβε άδεια από την Αμερικανική Δικαιοσύνη ώστε να γυρίζει ντοκιμαντέρ για την υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει συμβόλαιο βάση του οποίου η προβολή του ντοκιμαντέρ στην Ελβετία και σε όλο τον κόσμο θα γίνει μετά το πέρας της διαδικασίας η οποία εκκρεμεί στην Αμερική και αφορά την Ελβετική φαρμακοβιομηχανία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ