Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Στην τελική ευθεία η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Αγγελικής Πεπόνη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στην τελική ευθεία η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Αγγελικής Πεπόνη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Αγγελικής Πεπόνη στην Πρέβεζα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τον Ιούνιο του 2010, αλλά το κρανίο της βρέθηκε μόλις τον περασμένο Οκτώβριο στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ο φάκελος της υπόθεσης παραδόθηκε στην ανακρίτρια, η οποία θα αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση και να προσωποποιήσει την κατηγορία.

Μιλώντας στην «Espresso», άτομο του στενού συγγενικού περιβάλλοντος της αδικοχαμένης 26χρονης, ανέφερε πως τους μήνες που ακολούθησαν την ανεύρεση του κρανίου της Αγγελικής (από το οποίο έλειπε η κάτω γνάθος), στο βάλτο της φρίκης, ο εισαγγελέας έπαιρνε καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την όμορφη κοπέλα ή εμπλέκονταν με κάποιο τρόπο στην υπόθεση. Την  έρευνα συνεχίζει, πλέον, η ανακρίτρια η οποία θα ανοίξει νέο κύκλο καταθέσεων προκειμένου να πάρει σύντομα τον δρόμο της δικαιοσύνης η πολύκροτη υπόθεση, λίγο πριν συμπληρωθούν εννέα χρόνια από την εξαφάνιση της 26χρονης.

Πάντως, από την πρώτη στιγμή το περιβάλλον της Αγγελικής «δείχνει» ως ένοχο τον 59χρονο σύντροφό της, αν και ο ίδιος αρνείται ότι έχει κάποια ανάμειξη με την εξαφάνιση και τον θάνατο της κοπέλας. Η Αγγελική χάθηκε το μεσημέρι της 17ης Ιουνίου 2010, λίγα λεπτά αφού έφυγε από το σπίτι του 59χρονου για να πάει στο δικό της κάνοντας ωτοστόπ.

Ο ίδιος αρνείται ότι την είχε δει πριν χαθεί, ωστόσο τον διέψευσε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς το κινητό της είχε απενεργοποιηθεί στην περιοχή όπου κατοικεί αυτός, όχι πολύ μακριά από το σημείο όπου εντοπίστηκε το κρανίο. Άτομα από το φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, είπαν ότι ο φίλος της την είχε ρίξει στον κόσμο των ναρκωτικών, την ξυλοκοπούσε άγρια και την εξανάγκαζε να κάνει σεξ με γνωστούς του για να της δίνει τη δόση της ή χρήματα για να την αγοράζει!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ