Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Στο “dark net” ψάχνουν το βίντεο του βιασμού της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο “dark net” ψάχνουν το βίντεο του βιασμού της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη

«Σαφάρι» στους σκοτεινούς διαδρόμους του διαδικτύου έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν το βίντεο του ομαδικού βιασμού της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, περίπου 15 μήνες πριν από τη στυγερή δολοφονία της. Το βίντεο περιέχει σκηνές από τον βιασμό της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο με δράστες τρεις νεαρούς, τους οποίους φέρεται να είχε γνωρίσει σε ένα μπαρ, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος.

Η Ελένη προσπαθούσε να συνέλθει από τον εφιάλτη που έζησε, αλλά λίγο καιρό μετά τον βιασμό, μία φίλη της τής έδωσε τη χαριστική βολή πληροφορώντας την ότι το βίντεο του βιασμού κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο. Μετά, άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα από τους νεαρούς οι οποίοι την εκβίαζαν με «όπλο» το βίντεο. Η άτυχη κοπέλα είδε τον ήδη μισογκρεμισμένο κόσμο της να καταποντίζεται και δεν ήξερε τι να κάνει. Τελικά, αποφάσισε να πάει μαζί με φίλες της στην Αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό.

Αναμένουν να ανοιχτεί το laptop της 21χρονης

Η Ασφάλεια Ρόδου αναζητά το βίντεο της φρίκης ενώ αναμένουν να ανοιχτεί το laptop της 21χρονης για να πάρουν όλα τα στοιχεία για τον βιασμό της, αλλά και τη δολοφονία της στη Ρόδο. Εξάλλου, οι γονείς της έχουν ζητήσει την άμεση διερεύνηση του περιεχομένου τού φορητού υπολογιστή της ο οποίος παραμένει κλειδωμένος, θεωρώντας σχεδόν βέβαιο ότι περιέχει σημαντικά στοιχεία μεταξύ των οποίων αντίγραφο από βιντεοσκοπημένες σκηνές με τους τρεις Έλληνες.

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” με εντολή εισαγγελέα βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού, με την Αστυνομία να έχει ήδη λάβει καταθέσεις από φίλες της Ελένης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι ανακριτές έχουν ήδη δύο από τα ονόματα των νεαρών που φέρονται να τη βίασαν ενώ ένα τρίτο πρόσωπο βρίσκεται υπό διερεύνηση.

«Είχαμε ορκιστεί ότι θα κατονομάσουμε τους βιαστές του παιδιού μας», είχε πει ο χαροκαμένος πατέρας Γιάννης Τοπαλούδης, προσθέτοντας: «Θα αποκαλύψουμε ποιοι το βίασαν το 2017. Δεν θα κάνουμε πίσω μέχρι να δικαιωθούμε. Πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να ησυχάσει η ψυχή της κόρης μας».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ