Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Συνδέεται ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη με τη «μαφία του Κορυδαλλού»;

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνδέεται ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη με τη «μαφία του Κορυδαλλού»;

Το ενδεχόμενο ο θάνατος  της Ειρήνης Λαγούδη να συνδέεται με τη «μαφία του Κορυδαλλού» και τα απανωτά συμβόλαια θανάτου που υλοποιούσε, εξετάζουν πλέον οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Αγρινίου Γιώργος Πέτρος που διερευνά την υπόθεση με την 44χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της τον Ιανουάριο του 2017 δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, ζήτησε και έχει ήδη στα χέρια του το φάκελο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος των μελών της αποκαλούμενης «Cosa Nostra», τον οποίο μελετά.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος εισαγγελικός λειτουργός θα περάσει από «κόσκινο» τις κινήσεις  και τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες των κατηγορούμενων κακοποιών, προκειμένου να διαπιστώσει εάν σε αυτές περιλαμβάνονται επικοινωνίες που να σχετίζονται με τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Η κατάθεση βασικού μάρτυρα εμπλέκει δύο ύποπτους

Κι αυτό καθώς στην πλούσια εγκληματική δράση των σκληρών κακοποιών οι οποίοι είχαν ως έδρα το Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού, περιλαμβάνονταν από εκβιασμούς με χρηματικά ανταλλάγματα μέχρι «συμβόλαια» θανάτου, όπως εκτιμάται ότι ήταν και η αφαίρεση της ζωής της 44χρονης.

Άλλωστε, μέχρι την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία σε βάρος της Ειρήνης Λαγούδη, χρειάστηκε να περάσουν πολλοί μήνες και να μεσολαβήσουν οι έντονες αντιδράσεις της οικογένειας του θύματος που από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως ο θάνατός της δεν ήταν αυτοχειρία.

Σημείο – κλειδί στην νέα τροπή που παίρνει η υπόθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία» φέρεται να ήταν και η κατάθεση βασικού μάρτυρα που εμπλέκει δύο ύποπτους άνδρες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίμαχη μαρτυρία, τα δύο αυτά πρόσωπα εθεάθησαν να βγαίνουν από ένα σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο μικροσκόπιο της έρευνας. Για αυτά τα πρόσωπα, ο εισαγγελικός λειτουργός διερευνά ήδη την πιθανή συμμετοχή τους στο έγκλημα, ενώ θα εξετάσει και την ενδεχόμενη διασύνδεσή τους με τη μαφία του Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ