Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα των βιαστών της Ρόδου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα των βιαστών της Ρόδου

Δεν έχει τέλος η ανατριχίλα που προκαλούν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα βιαστών της Ρόδου. Σύμφωνα με τον πατέρα της 19χρονης με αναπηρία, που κατήγγειλε ότι τη βίασαν ο Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη Αλέξανδρος Λ. και ο 23χρονος Ρομά φίλος του Γιώργος Μ., οι δυο τους «ψάρευαν» συνεχώς θύματα έξω από το ειδικό σχολείο όπου φοιτούσε η κοπέλα!

«Υπάρχουν μαρτυρίες από καταστηματάρχες της γειτονιάς, που αναφέρουν ότι και ο Αλβανός και ο Ρομά πήγαιναν έξω από το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ρόδου, στο οποίο ήταν μαθήτρια η κόρη μου, και προσπαθούσαν να “ψαρέψουν” και άλλα κορίτσια, ακόμα και ανήλικα, αφού εκεί πάνε παιδιά ακόμα και 12 ετών!» κατήγγειλε ο αγανακτισμένος πατέρας, που ζητεί να αποκαλυφθεί πλήρως η δράση τους. Μάλιστα, είπε πως όταν αποκαλύφθηκε ο βιασμός της κόρης του, η Ειρήνη τού είπε: «Αυτοί οι δύο έρχονταν συχνά πριν από το συμβάν στο σχολείο, τους έχω δει που μιλούσαν με μαθητές, με μαθήτριες. Και μετά το συμβάν είχαν ξανάρθει…»

Aν μιλήσεις, θα το ξαναπάθεις

Ο πατέρας του κοριτσιού κάνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι να το καταθέσουν στην εισαγγελία, αναλογιζόμενοι «ότι θα μπορούσε να είναι το δικό τους παιδί σε αυτήν την κατάσταση». Αυτό που εξοργίζει είναι η αποκάλυψη της 19χρονης στον πατέρα της πως μετά τον βιασμό της οι δύο δράστες την απείλησαν θρασύτατα, λέγοντάς της «αν μιλήσεις, θα το ξαναπάθεις»!

«Υπάρχουν πολλές ενδείξεις, είναι άλλα δύο περιστατικά που αναμένεται άμεσα να καταθέσουν» ανέφερε σε δηλώσεις της η δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μαρία Κρικοπούλου, κάτι που σημαίνει ότι αναμένονται νέες αποκαλύψεις.

Την ίδια ώρα, η έρευνα για τον βιασμό δείχνει, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», ότι τόσο γι’ αυτήν την αρρωστημένη πράξη όσο και για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη από τον 19χρονο Αλβανό και τον 21χρονο Ροδίτη γνώριζαν από την πρώτη στιγμή και άλλα άτομα, τα οποία όμως δεν μίλησαν. Ένας μαθητής της Β’ Γυμνασίου κατέθεσε πως γνώριζε ότι ο 19χρονος Αλβανός βίαζε κοπέλες, ενώ και μια μαθήτρια της Α’ Λυκείου κατέθεσε -μεταξύ άλλων- ότι ο Αλβανός χτυπούσε μια φίλη της, με την οποία είχε σχέση, για να κάνουν σεξ!

Η έρευνα της ανακρίτριας στο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού δείχνει ότι ήταν σκέτα «μπουμπούκια», με έντονη παραβατικότητα, ενώ προκαλούσαν συχνά προβλήματα και έντονους καβγάδες στα σχολεία τους, με τα ονόματά τους να έχουν φιλοξενηθεί αρκετές φορές στα σχολικά ποινολόγια.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ