Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Τι απαντά ο Θ. Παναγόπουλος που εμφανίζεται αυτοβούλως στον ανακριτή

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τι απαντά ο Θ. Παναγόπουλος που εμφανίζεται αυτοβούλως στον ανακριτή

Ο Θ. Παναγόπουλος, ένας εξαιρετικής ποιότητας δικηγόρος, εκ των γνωστότερων δικηγορικών γραφείων της Αθήνας σπεύδει σήμερα ενώπιον των ανακριτικών αρχών από την επαρχία όπου βρισκόταν για δίκη στην οποία συμμετείχε.

Ο γνωστός δικηγόρος ο οποίος ήταν συνήγορος μέχρι πρότινος του 65χρονου δικηγόρου που ήδη έχει προφυλακιστεί, ασχολήθηκε με την υπόθεση ανθρωποκτονίας που έγινε το 2014, μόλις τον Μάιο του 2017 και όπως λέει, δεν βρέθηκε ποτέ μπροστά σε συνομιλία οικονομικής απαίτησης προς τον (τότε) συνήγορο του Αρ. Φλώρου, αείμνηστο Μιχ. Ζαφειρόπουλο.

«Άναυδος»

Ο γνωστός δικηγόρος , που συμμετέχει σε δεκάδες υποθέσεις μεγάλου ενδιαφέροντος, δήλωσε «άναυδος»  και όπως είπε  επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα, από την επαρχία οπού βρίσκεται για άλλη δίκη. Λέγεται μάλιστα πως επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές, δηλώνοντας πως κατευθύνεται προς Αθήνα.

  • «…θα εμφανιστώ μόνος μου στον ανακριτή να δω περί τίνος πρόκειται. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι  μένω άναυδος. Αυτό έχω να πω. Τίποτε περισσότερο”.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για την υπόθεση επειδή έχω ακούσει την κατάθεσή σας στο δικαστήριο, έχετε πει κατ’ επανάληψη ότι έχετε ασχοληθεί ,με την υπόθεση η οποία απασχολεί του 65χρονου δικηγόρου, το τελευταίο διάστημα δηλαδή στο τέλος της συγκεκριμένης υπόθεσης.

  • Ακριβώς. Δεν είχα καμία σχέση με τη υπόθεση αυτή, ούτε με την υπόθεση της Energa, ούτε με την υπόθεση τη απόπειρας ανθρωποκτονίας από το 2014 μέχρι τα μέσα του ’17 .Καμία απολύτως σχέση.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ζητήθηκαν χρήματα όπως υπάρχουν καταθέσεις που λέγονται από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία;

  • Ενώπιον μου ποτέ. Άλλωστε εγώ δεν είχα ποτέ κάποια  προσωπική επαφή ή επικοινωνία με τον αείμνηστο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο , ούτε τηλεφωνική, ούτε προσωπική, δεν είχα πάει ποτέ στο γραφείο του , δεν είχε έρθει ποτέ στο δικό μου, δεν είχαμε ανταλλάξει email, δεν είχαμε ανταλλάξει sms. Ποτέ. Το δηλώνω κατηγορηματικά. Μου φαίνεται αδιανόητο. Τι να σας πω .Ειλικρινά πέφτω από τα σύννεφα. Είμαι και εκτός Αθηνών , είχα δικαστήριο εκτός Αθηνών και θα φροντίσω να αναχωρήσω εκτάκτως για να επιστρέψω στη Αθήνα. Και να παρουσιαστώ  μόνος μου να δω τι συμβαίνει. Ξέρω ότι έχω την συμπαράσταση όλων των συναδέρφων. Όλος ο κόσμος, ο νομικός μας κόσμος και όχι μόνον , ξέρει ποιος είμαι. Ειλικρινά επαφίεμαι πλέον στο Θεό, πουθενά αλλού».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ