Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Το εκρηκτικό παρελθόν, οι… επισκέψεις στα αστυνομικά τμήματα και η «βουτιά» από τον 3ο όροφο στη Βούλα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Το εκρηκτικό παρελθόν, οι… επισκέψεις στα αστυνομικά τμήματα και η «βουτιά» από τον 3ο όροφο στη Βούλα

Καταγγελίες για βιασμό, κλοπές, ξυλοδαρμούς, ακόμη και… αρπαγή ανηλίκου, περικλείουν τη σχέση της 32χρονης Λιβανέζας με το σύντροφό της, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στη Βούλα, με αποτέλεσμα εκείνη να βρεθεί κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Οι σύντροφοι αυτής της… εκρηκτικής σχέσης έχουν ήδη στο βιογραφικό τους τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά βίας, με τελευταίο εκείνο της 23ης Μαρτίου 2019. Τότε ο 39χρονος ξαπλωμένος στο οδόστρωμα κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως η 32χρονη σύντροφός του ήταν υπεύθυνη για την πτώση του.

«Αυτή με έσπρωξε… θέλει να με σκοτώσει»

Αυτά ήταν τα λόγια του θύματος, σύμφωνα με τις καταθέσεις αστυνομικών, αν και η κατηγορούμενη αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει σχέση με τη βουτιά στο κενό. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η ίδια είχε καλέσει την Άμεση Δράση καταγγέλλοντας ότι είχε προηγηθεί έντονο φραστικό επεισόδιο, χρήση βίας αλλά και κατανάλωση αλκοόλ, με αποτέλεσμα να τον κλειδώσει στο μπαλκόνι.

Για την υπόθεση, η 32χρονη κοπέλα έχει απολογηθεί ενώπιον του 40ου τακτικού ανακριτή, που την άφησε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η λιβανέζικης καταγωγής διερμηνέας βρέθηκε κατηγορούμενη, καθώς τόσο η ίδια όσο και ο 39χρονος έχουν βρεθεί αντιμέτωποι κατά περίσταση με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και της κλοπής.

Εκρηκτικό παρελθόν

Κι αυτό πριν από ένα χρόνο, το Μάρτιο του 2018, εκείνος είχε καταγγείλει την σύντροφο του ότι μετά από καυγά του επιτέθηκε κρατώντας μαχαίρι, αφαιρώντας του 78.000 ευρώ και τρεις επιταγές των 9.500 ευρώ η καθεμία, ενώ η 32χρονη για το ίδιο περιστατικό είχε υποστηρίξει ξυλοδαρμό και βιασμό.  Παράλληλα, κατήγγειλε πως της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο αλλά και ένα ρολόι Rolex.

Παρά τις αρχικές αλληλοκατηγορίες, τελικά ενώπιον του ανακριτή ανασκεύασαν τα πάντα κάνοντας λόγο για «παρεξήγηση στα πλαίσια της έντονης ερωτικής τους συνεύρεσης λόγω κατανάλωσης ικανής ποσότητας αλκοόλ και δεν επιθυμούν ο ένας την ποινική δίωξη του άλλου» κι έτσι απαλλάχθηκαν με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Δύο μόλις μήνες αργότερα, η 32χρονη καταλήγει στο νοσοκομείο καταγγέλλοντας ξανά βιασμό. Από την πλευρά του, ο 39χρονος αρνήθηκε τα πάντα, αναφέροντας πως εκείνη είχε επιτεθεί νωρίτερα στη σύζυγό του και στην 4χρονη κόρη του, επιχειρώντας μάλιστα να την αρπάξει.

Αλλά και τον περασμένο Φεβρουάριο, η 32χρονη κατήγγειλε την κλοπή 3.500 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του δωματίου οπού διέμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο. Μάλιστα, η διερμηνέας υποστήριξε πως προσπάθησε να τον εμποδίσει να φύγει από το ξενοδοχείο με τα χρήματα, χωρίς αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ