Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Υπόθεση Λαγούδη: Η νέα τροπή στις έρευνες και το μήνυμα της κόρης της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Υπόθεση Λαγούδη: Η νέα τροπή στις έρευνες και το μήνυμα της κόρης της

Ένα χρόνο μετά το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη η υπόθεση βρίσκεται ακόμη υπό έρευνα με τα σενάρια για το αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία να διαδέχονται το ένα το άλλο. Η οικογένεια της 44χρονης έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις απειλές που δέχεται, ενώ η κόρη της ξεσπά:

«Δικαίωση; Τι δικαίωση; Δεν υπάρχει δικαίωση όταν μιλάμε για θάνατο. Η μόνη δικαιοσύνη σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι η αλήθεια. Να βγει η αλήθεια στο φως. Δεν τίθεται θέμα αποκατάστασης σε καμία περίπτωση, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αφαίρεση ζωής. Τη δική της πρώτα απ’ όλα. Την απουσία της απ’ τις ζωές μας. Είχα την ευλογία αυτό τον λαμπερό άνθρωπο να είναι μητέρα μου», ανέφερε.

Oι εξελίξεις είναι καταιγιστικές

Στο μεταξύ το τελευταίο διάστημα, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι καταιγιστικές. Υπενθυμίζεται, ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της τον Ιανουάριο του 2018 σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας. Αρχικά οι έρευνες είχαν στραφεί σε κοντινό της πρόσωπο, αλλά πλέον φαίνεται πως η υπόθεση έχει τραβήξει άλλη κατεύθυνση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες διεξάγεται έρευνα για τυχόν σύνδεση με την αποκαλούμενη «μαφία του Κορυδαλλού», υπόθεση στην οποία υπάρχουν εξελίξεις αυτές τις ημέρες με την σύλληψη δυο δικηγόρων για εμπλοκή στη υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή, ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, ερευνά αν η εγκληματική οργάνωση είχε επαφές με το οργανωμένο έγκλημα και στο Αγρίνιο. Για το λόγο αυτό, ζήτησε και έλαβε όλο το υλικό της υπόθεσης της μαφίας του Κορυδαλλού και πλέον μελετάει τις συνομιλίες των εμπλεκομένων, καθώς φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις ότι το κύκλωμα σχετίζεται με τη δολοφονία της 44χρονης.

Το κίνητρο

Η έρευνα επικεντρώνεται στην εύρεση κινήτρου και στο αν υπήρχε σχέση των ανθρώπων που δολοφόνησαν την Λαγούδη, με τους σκληρούς ποινικούς του Κορυδαλλού. Επιπλέον, εξετάζεται η μαρτυρία ενός ανθρώπου που είχε καταθέσει ότι είδε δύο ανθρώπους να βγαίνουν από ένα συγκεκριμένο σπίτι που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της έρευνας και το κατά πόσο αυτοί οι δυο είχαν σχέση με το κύκλωμα που δρούσε μέσα από τον Κορυδαλλό.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ