Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Χρυσιάννα Ανδριoπούλου: «Το κρυμμένο αποτελεί μυστήριο προς ανίχνευση»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χρυσιάννα Ανδριoπούλου: «Το κρυμμένο αποτελεί μυστήριο προς ανίχνευση»

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου αποτελεί μία κατ΄ εξοχήν πετυχημένη “Influencer” (@shopranoblog Instagram).

Εκτός από μία αξιόλογη καριέρα και τα πλέον μοδάτα ρούχα, διαθέτει και ένα πολύτιμο πτυχίο από το Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Αθηνών αλλά και μεταπτυχιακό τίτλο από το City University of London. Της θέσαμε λοιπόν τις πέντε ερωτήσεις!

Συνέντευξη στην Κέλλυ Σταμούλη*

Φωτογραφίες από τον Κοσμά  Κουμιανό

  • Ας υποθέσουμε ότι θα έπρεπε να ενσαρκώσετε μία ηρωίδα για να σας απαθανατίσει ο φακός. Ποια θα επιλέγατε και γιατί.

Οπωσδήποτε την Grace Kelly! Η επιτομή της κομψότητος και του απόλυτου “chic”. Ακόμη και δια των φωτογραφιών της, πλέον, αποπνέει ένα ακαταμάχητο μυστήριο μαζί με έμφυτη φινέτσα και απαράμιλλη ομορφιά

  • Δεδομένης της ανόδου του φασισμού ανά τον κόσμο, πείτε μας τί ανάρτηση θα κάνετε, για να στιγματίσετε το τραγικό αυτό φαινόμενο.

Πραγματικά είναι ακατανόητο αυτό το γεγονός. Στην Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, να αυξάνουν τα κρούσματα του φασισμού και του ρατσισμού. Όλα αυτά τα λυπηρά φαινόμενα αιτία έχουν το μίσος. Οπότε η ανάρτησή μου θα ήταν η εξής: “Spread love not hate!”

  • Εικαστικά πιο ενδιαφέρουσα είναι μια γυναίκα με σέξι ενδυματολογική επιλογή ή με κεκαλυμμένη;

Είναι γεγονός ότι το κεκαλυμμένο μπορεί να αποπνέει έντονο ερωτισμό. Ένα μόνο βλέμμα ή μία μόνη κίνηση, είναι πολλές φορές αρκετά, ακόμη κι αν η γυναίκα φοράει ζιβάγκο! Άρα το εύκολο και το αυτονόητο είναι το γυμνό, σε αντίθεση με το κρυμμένο που αποτελεί μυστήριο προς ανίχνευση!

  • Αν σας ζητούσε η σύζυγος του Πρωθυπουργού κ. Περιστέρα Μπαζιάνα, να επιλέξετε το πλήρες “look” προκειμένου να δειπνήσει με άλλες Ευρωπαίες “Πρώτες Κυρίες” στο Μουσείο της Ακρόπολης, πείτε μας την ολοκληρωμένη πρότασή σας;

Γόβα κλασσική Manolo Blahnik ή εναλλακτικά Aquazzura. Φόρεμα θα πρότεινα ενός Έλληνα σχεδιαστή, Miro ή Zeus N Dione. Τσάντα σίγουρα όχι μεγάλη αλλά ένα κομψό μικρό Clutch bag.

  • Η προσωπικότητα ή η οικονομική ευχέρεια δίνει ζωή στο στυλ μας;

Η προσωπικότητα σίγουρα κάνει ξεχωριστό το στυλ μας. Συνεπώς ακόμη και με χαμηλό προϋπολογισμό μπορεί η εμφάνισή μας να είναι μοναδική. Βεβαίως η οικονομική ευχέρεια βοηθάει να «επενδύσουμε» σε κομμάτια κλασσικά και διαχρονικά και έτσι να δημιουργήσουμε καλαίσθητους συνδυασμούς mix n match παντρεύοντας τα οικονομικά με τα πιο ακριβά κομμάτια.

* Η Κέλλυ Σταμούλη είναι δικηγόρος.  Σπούδασε Νομικά στην Αθήνα.  Στις Βρυξέλλες έκανε το μεταπτυχιακό της στο Δίκαιο Αέρος και Θαλάσσης στο ULB καθώς και τη Σχολή Θεάτρου Klein Akademie.  Αν την γνωρίσετε θα νομίσετε ότι ήδη την ξέρετε χάρη στο έντονο επικοινωνιακό της ταλέντο!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ