Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

“Ολοι εναντίον όλων” με μηνύσεις κατά νυν και πρώην υπουργών

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Ολοι εναντίον όλων” με μηνύσεις κατά νυν και πρώην υπουργών

“Όλοι εναντίον όλων” με δικογραφίες κατά νυν και πρώην υπουργών να διαβιβάζονται αμελλητί στη Βουλή. Η πρώτη σχηματίστηκε ύστερα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Πάνο Καμμένο, με αφορμή το οργισμένο tweet του τελευταίου για την παρουσία της πρώην υπουργού στην ορκωμοσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερτογάν.

Με ομήρους 2 Έλληνες στρατιωτικούς η Ντόρα Χριστοφοράκου-Μαρινάκη πάει να υποβάλει τα σέβη της στο Σουλτάνο,το ΣΚΑΙ-ΧΑΜΠΕΡ λιβανίζει ενώ αποκαλεί προδότη τον Έλληνα πρωθυπουργό που δεν στέλνει ούτε κλητήρα λόγω αιχμαλωσίας 2 αδελφών μας. Η Τούρκικη ηρωίνη πληρώνει…ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!”, έγραφε τότε ο κ.Καμμένος, προκαλώντας την μήνη της κ. Μπακογιάννη.

Το tweet του κ. Καμμένου που έριξε “λάδι στη φωτιά” της σχέσης του με την Ντόρα Μπακογιάννη

Σημειώνεται πως η κόντρα ανάμεσα τους έχει αγριέψει εδώ και καιρό, με δύο τα βασικά επίδικα, την Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, αλλά και τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνταν επί μήνες στην Ανδριανούπολη.

Την ίδια ώρα, το δρόμο της Βουλής πήρε και η μήνυση που κατέθεσαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά αναφορικά με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών. Μήνυση κατά του κ.Κοτζιά για τη παραχώρηση του ονόματος “Μακεδονία” στη γείτονα, έχουν καταθέσει πάντως πρόσφατα και άλλες ομοσπονδίες και σύλλογοι.

Ακόμη, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο διαβιβάσθησαν και τα έγγραφα της μήνυσης κατά του Κώστα Γαβρόγλου. Τα βέλη του στον υπουργό Παιδείας έστρεψε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σχολείου στο Αγρίνιο, με αφορμή τη διδασκαλία των Θρησκευτικών και συγκεκριμένα του περιεχομένου του βιβλίου του μαθήματος.

Δικογραφία διαβιβάστηκε και κατά του πρώην υπουργού Εσωτερικών, νυν Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη. Πρόκειται για μήνυση ιδιώτη ο οποίος δεν έλαβε αναδρομικό επίδομα πρόνοιας και στράφηκε κατά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πρόνοιας, της οποίας τότε πολιτικός προϊστάμενος ήταν ο κ. Σκουρλέτης.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα “δημοκρατία” μια ακόμη δικογραφία ήρθε στη Βουλή και αφορά στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και άλλοτε δημάρχου Αριστοτελη Χαλκιδικής, Χρήστο Πάχτα, κατόπιν μήνυσης του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα με αφορμή το πολύκροτο σκάνδαλο των Μεταλλείων Κασσάνδρας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ