Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Καλλιθέα: Υδραυλικός σκότωσε τη γυναίκα του και σκηνοθέτησε δυστύχημα

Για τη δολοφονία της 37χρονης γυναίκας του συνελήφθη ένας 53χρονος υδραυλικός στην Καλλιθέα. Το έγκλημα έγινε στις 26 Οκτωβρίου 2020 και στην αρχή θεωρήθηκε από τις Αρχές «δυστύχημα». Και αυτό διότι ο δράστης κατέθεσε στις Αρχές ότι βρήκε τη γυναίκα του νεκρή μέσα στο σπίτι τους όταν γύρισε μαζί με τις δύο κόρες του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καλλιθέα: Υδραυλικός σκότωσε τη γυναίκα του και σκηνοθέτησε δυστύχημα

Η γυναίκα έφερε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της χτύπημα, το οποίο ταίριαζε με την εκδοχή της πτώσης (και συνεπώς σε ένα βαθμό με την εκδοχή που έδινε ο σύζυγος του θύματος).

Ο ιατροδικαστής, ωστόσο, εντόπισε και ίχνη πίεσης στην τραχηλική χώρα, σημάδια από τα οποία συνάγεται το συμπέρασμα της απόπειρας στραγγαλισμού. Έτσι, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έβαλαν στο μικροσκόπιο τον 53χρονο υδραυλικό, γνωρίζοντας από τις καταθέσεις που είχαν ήδη λάβει στο μεταξύ ότι ο 53χρονος τσακωνόταν διαρκώς με τη σύζυγό του.

Κατόπιν, οι αστυνομικοί συνέλεξαν βίντεο που διέψευσαν τις καταθέσεις του υδραυλικού. Συγκεκριμένα αρχικά ο υδραυλικός είχε καταθέσει ότι γύρισε στο σπίτι με τις δύο του κόρες και τότε βρήκε νεκρή τη γυναίκα του. Είχε αποκρύψει, ωστόσο, ότι βρισκόταν στο σπίτι και αρκετές ώρες νωρίτερα. Πριν δηλαδή πάει να πάρει τα παιδιά από το φροντιστήριο και γυρίσει μαζί τους στο σπίτι. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν βίντεο που αποδεικνύει την παρουσία του δράστη στο σπίτι σε προγενέστερο χρόνο.

Κατά την παρουσία του νωρίτερα στο σπίτι ο Αιγύπτιος υδραυλικός τσακώθηκε με τη γυναίκα του, την έσπρωξε, εκείνη έπεσε κάτω και στη συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, τη σκότωσε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ