Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

ΚΑΤ: Ισραηλινός πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο – Στη ΜΕΘ δύο εθελοντές

Ένας άνδρας 38 ετών από την Ηλεία, νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΚΑΤ: Ισραηλινός πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο – Στη ΜΕΘ δύο εθελοντές eurokinissi

Γενναία μάχη δίνουν στα μέτωπα της φωτιάς τόσο επαγγελματίες όσο και εθελοντές πυροσβέστες. Τέσσερις εθελοντές πυροσβέστες διακομίστηκαν στο ΓΝΑ ΚΑΤ, στις 5 Αυγούστου 2021. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας τους, έχει ως ακολούθως:

  • Οι δύο (ηλικίας 57 και 33 ετών) με περιορισμένης έκτασης εγκαύματα άνω άκρων, ανταποκρίνονται στη θεραπεία και νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων Πλαστικής Χειρουργικής, σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου.
  • Οι δύο (ηλικίας 55 και 53 ετών) με εκτεταμένης έκτασης εγκαύματα, με συνυπάρχον εισπνευστικό έγκαυμα, νοσηλεύονται με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
ΚΑΤ: Ισραηλινός πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο

Νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα (09/08/2021), Ισραηλινός πυροσβέστης 32 ετών, διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» με τραύμα στο βλέφαρο. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στην περιοχή Αφιδνών, όπου επιχειρεί η ομάδα πυροσβεστών από το Ισραήλ.

Τέλος, ένας άνδρας 38 ετών από την Ηλεία, νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας. Ο πολίτης βοηθούσε στην κατάσβεση πυρκαγιάς, όταν εισήχθη ξένο σώμα στο μάτι του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ