Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Έβλεπαν αγώνα του ΠΑΟΚ σε πατάρι καφετέριας και τους έπιασε η Αστυνομία – “Βαριά” τα πρόστιμα

Σκέφτηκαν ότι δεν θα τους καταλάβει κανείς όμως λογάριασαν λάθος και το πλήρωσαν ακριβά. 10.000 ευρώ το πρόστιμο στον ιδιοκτήτη της καφετέριας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Έβλεπαν αγώνα του ΠΑΟΚ σε πατάρι καφετέριας και τους έπιασε η Αστυνομία – “Βαριά” τα πρόστιμα

Σκέφτηκαν ότι δεν θα τους καταλάβει κανείς όμως λογάριασαν λάθος. Ο λόγος για ιδιοκτήτη καφετέριας και πέντε πελάτες του που θέλησαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό όπως στην προ κορoνοϊού εποχή. Κλείστηκαν στο πατάρι της καφετέριας και έβαλαν στην τηλεόραση να παίζει η αγαπημένη τους ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης του «Δικεφάλου» αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας πήγαν στο κατάστημα για να το ελέγξουν. Διαπίστωσαν ότι η είσοδός του ήταν κλειδωμένη. Κάλεσαν τα άτομα που βρίσκονταν στο εσωτερικό να ανοίξουν την πόρτα. Λίγη ώρα αργότερα η πόρτα άνοιξε και βγήκαν έξω ο ιδιοκτήτης και οι πέντε θαμώνες.

Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ σε κάθε έναν από τους θαμώνες για παραβίαση του περιορισμού κυκλοφορίας. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη καθώς κρίθηκε ότι ο βαθμός διακινδύνευσης της δημόσιας υγείας ήταν μεγάλος. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και λουκέτο τριάντα ημερών καθώς είχε παραβιάσει και στο παρελθόν τα μέτρα για τη μη διασπορά του κορωνοϊού. Με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: Thestival.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ