Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Δίκη Φιλιππίδη: “Η πρόταση της εισαγγελέως ”αθώος λόγω αμφιβολιών” θεωρώ ότι θα αλλάξει”, δήλωσε ο Α. Μίντζιας – ΒΙΝΤΕΟ

Στις 2 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορούμενου με τον κ. Δημητρακόπουλο και θα συνεχιστούν την Παρασκευή με την κα Πακιρτζίδου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δίκη Φιλιππίδη: “Η πρόταση της εισαγγελέως ”αθώος λόγω αμφιβολιών” θεωρώ ότι θα αλλάξει”, δήλωσε ο Α. Μίντζιας – ΒΙΝΤΕΟ eurokinissi

Ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης οι αγορεύσεις των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής στη δίκη Φιλιππίδη, με τον ηθοποιό και τους συνηγόρους του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Κική Πακιρτζίδου να είναι απόντες.

Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Κική Παρκιτζίδου κατηγόρησαν τον δικηγόρος της πρώτης και τρίτης εκ των καταγγελουσών, Αλέξανδρο Μίντζια για την εταιρία εκπροσώπησης ηθοποιών, τη οποία έχει με τον αδελφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Δίκη Φιλιππίδη: Η απάντηση του Α. Μίντζια

Ο Αλέξανδρος Μίντζιας αναφέρθηκε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» στα όσα τον κατηγορούν αλλά και στην απουσία του κατηγορούμενου και των δικηγόρων του.

«Έχω ακούσει πολλά σε αυτή τη δίκη. Η πρόταση ‘’αθώος λόγω αμφιβολιών’’ θεωρώ πως θα αλλάξει και αυτά που έχει πάρει ως παραδοχές, νομίζω πως σήμερα δόθηκαν πολλές απαντήσεις και πιστεύω πως θα προτείνει ενοχή.

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά «θεός», «πολυντάλαντος» που ακούστηκαν στη δίκη για τον κατηγορούμενο ο κ. Μίντζιας δήλωσε πως είναι χαρακτηριστικά που αποδόθηκαν από μάρτυρες.

«Όσον αφορά την εταιρία που έχω, ως δικηγόρος έχω κάθε δικαίωμα να συμμετέχω, έχω λάβει άδεια για να είμαι εκεί εδώ και 23 χρόνια. Προφανώς και υπάρχει και είναι νόμιμο. Θεωρώ αστειότητα να θεωρείται κίνητρο υπεράσπισης.

Ο κ. Μίτζιας συμπλήρωσε πως τα θύματα χλευάστηκαν από τους δικηγόρους του κατηγορούμενου.

Στις 2 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορούμενου με τον κ. Δημητρακόπουλο και θα συνεχιστούν την Παρασκευή με την κα Πακιρτζίδου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ